Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolták barátnőmet. Mit tegyek?
Sziasztok!
Pár éve egy szűk körű buliban ahol mindenki ismerte egymást itatták a lányokat, barátnőm amikor érezte hogy sok elindult haza. Egy srác, akivel már egyszer lefeküdt részegen elkísérte és megtörtént. Hiába próbált ellenkezni nem tudott az alkohol miatt. Azóta egyedül feldolgozta a történteket, boldog párkapcsolatban él velem. Csak nekem mesélte el és megkért hogy ne csináljak semmit, túl van rajta és el akarja felejteni. Rettenetesen sajnálom a történteket és egyelőre mindig ez jár a fejemben. Szerintetek próbáljam én is elfelejteni és továbblépni ezen? A kettőnk kapcsolatára nincs hatással. Ez ugyan nem mentség, de nem egy ismeretlen volt és valószínű azt hitte megteheti, mert már volt kőlöztük aktus. Azóta vigyáz magára, viszont én nagyon féltem, mert mindig nem lehetek vele. Kérlek titeket ha megnyugtatni nem tudtok inkább ne írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!