Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megerőszakolták barátnőmet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolták barátnőmet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár éve egy szűk körű buliban ahol mindenki ismerte egymást itatták a lányokat, barátnőm amikor érezte hogy sok elindult haza. Egy srác, akivel már egyszer lefeküdt részegen elkísérte és megtörtént. Hiába próbált ellenkezni nem tudott az alkohol miatt. Azóta egyedül feldolgozta a történteket, boldog párkapcsolatban él velem. Csak nekem mesélte el és megkért hogy ne csináljak semmit, túl van rajta és el akarja felejteni. Rettenetesen sajnálom a történteket és egyelőre mindig ez jár a fejemben. Szerintetek próbáljam én is elfelejteni és továbblépni ezen? A kettőnk kapcsolatára nincs hatással. Ez ugyan nem mentség, de nem egy ismeretlen volt és valószínű azt hitte megteheti, mert már volt kőlöztük aktus. Azóta vigyáz magára, viszont én nagyon féltem, mert mindig nem lehetek vele. Kérlek titeket ha megnyugtatni nem tudtok inkább ne írjatok.

2018. júl. 17. 15:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Maximálisan mellette vagyok, megbeszéltük hogy nem hozzuk fel a témát, köszi nektek. :) Itt is lezárom, nem írkálok többet, ha kérgetem már más se.
2018. júl. 17. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok túl kőszívű és bizalmatlan,de nem lehet hogy az az "erőszak" inkább egy szimpla dugás volt részegen,amit kijózanodva szégyell és a sírással akarja leplezni? Mármint a sírás lehet valós de nem azért mert megerőszakolta hanem mert megbánta.Nem itélem el a lányt,nem ismerem, bármi megtörténhetett vele.Én csak magamból indulok ki,mivel engem is megerőszakoltak méghozzá 12évesen,a volt sógorom.Én évekig jártam orvoshoz hogy épkézláb döntésem legyen.Meg akartam halni és a zuhany alatt véresre vakartam a bőröm hogy lemossam a mocskot magamról.Mindenki másképp éli meg de nekem ez a sírdogálás, és hogy ő nem akar többet foglalkozni az üggyel kicsit gyanús.Én azért vettem erőt magamon és jelentettem fel,mert nem akartam hogy bárkivel is megtörténhessen a dolog újra,és én is féltem hogy mi fog történni ha kiderül.Mindenesetre kitartást a lánynak és neked is,remélem sikerül minél hamarabb rendbehozni a lelkét.
2018. júl. 18. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!