Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki ha nagyon szeretem hogy a testemből élek?
Márpedig a problémád gyökéroka az, hogy nem vagy hajlandó elengedni az anyagiakból.Ha árulnod kell a tested úgy, hogy nem szereted csinálni, azért, hogy megtartsd azt a 6 milliós autót, mikor egy 600 ezres is megfelelne, akkor igenis luxus.
Az csak egy vasdarab, amit futtatsz érte, pedig a tested, és lelked is, mert saját bevallásod szerint nem szereted csinálni.Ha elengednéd akkor csak javulni tudna a helyzeted.
Figyelj te agyoniskolázott: a problémád fő oka, hogy nem vagy hajlandó lejjebb adni az igényeidből, a luxusodból. Márpedig fizetni nem tudod ezt a sok mindent, így muszáj lesz. Add el az autót, vegyél egy olcsóbbat helyette, valamint költözz kisebb lakásba/házba. Mindenre van megoldás, csak nem hőbölögni kell, hanem megfogadni a tanácsokat és cselekedni. Ha pedig nem fogadod meg a tanácsokat, akkor felesleges volt feltenned a kérdést.
Még mindig mondom: mégis minek kellett felvenni ennyi hitelt? Értem én, hogy a pároddal együtt tudtátok fizetni közösen, de ilyenkor arra is gondolni kell, mivan akkor, ha esetleg szétmentek. De látom, te egyáltalán nem gondolkoztál, csak felvetted a hitelt azt kész. Mondanám, hogy úgy kell neked, csak sajna a gyerekek isszák meg a levét, és ők nem tehetnek semmiről. Még arról sem, hogy egy meggondolatlan anyjuk van, aki prosti.
Ráadásul buta qurva vagy, mert ha pl. Svájcban csinálod ugyanezt, már egy év alatt megszabadulsz a hiteltől.
Ezt nem fogod tudni úgy elmondani, hogy a pasid elfogadja.
A duma részét meg hagyjuk. Rengeteg nő marad egyedül kisgyerekkel, hitelekkel, de nem lesz qurva mindenkiből. Te erre vagy jó, ennyit tudsz. Nincs itt mit szépíteni.
Örülj, hogy az első férjed xarik rátok, különben búcsút inthetnél a két gyereknek is. A második, harmadik férjed meg vàlaszd ki az àllandó kuncsaftok közül, ott nem kell hazudozni meg titkolózni.
Bocs, én tényleg nem kötekedni szeretnék, csak tisztán látni dolgokat.
Nettó 200.000 forint volt a fizetésed könyvelőként. Erre a fizetésre kaptál egy autóhitelt és egy másik hitelt egy ingatlanra? Ráadásul ahhoz elég sokat kellett felvenned (kb 20 milla felett), hogy a törlesztője 220.000 ft legyen. És akkor még kaptál egy autóhitelt is?
Nyilván kellett hozzá önerő is...
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem tudom meddig "kell" még ezt csinálnod, de én a helyedben addig nem alakítanék ki kapcsolatot amíg ilyen munkára kényszerülök, mert ezt senki nem tolerálja.
Azt sem írtad,higy fizet-e gyerektartást vagy hogy volt-e bírósági végzés stb...
Amúgy kérdező.. a gyerekednek anya kell, nem luxus meg pénz, meg nagy ház. Szeretet, nem a drága cuccok, amikkel majd szerinted el lesz amíg nálad tépik a sorszámot.
Aztán majd csodálkozol ha felnő és le se köp majd. Láttam már ilyet.
Annak nem luxus a 30 millás ház, meg a 6 millás autó, aki tudja fizetni. Mondd el a barátodnak. Én is azt gondolom, mint a többi válaszoló, csak még hozzá is tenném, hogy hazug k.... vagy. Ja, tényleg az vagy... XD
Nekünk egy Suzuki Swiftünk van, meg 8 millás társasházi lakásunk. Nem urizálunk a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!