Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valakit lájkol, akkor az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit lájkol, akkor az tetszik is neki? Valaki magyarázza már el ezt?

Figyelt kérdés

Én ezt nen értem már...van 1-2 tényleg olyan szánalmas mindenkire enyelgő r.banc a városban..a párom ugyanígy vélekedik róluk..mármint a szemembe.

Tényleg nem gondolnám,hogy érdeklik őt,mégis látom ,hogy lájkolta mielőtt összejöttünk a képeiket mondván osztálytársak voltak.

Én ezt akkora árulásnak érzem és annyira borzasztó rosszul érint,mert tudja mindenki ezekről milyenek. Igazi kelleti magát szerencsétlenek...annyira rosszul esik ,hgoy meglátok valami képet és ott a párom neve...említettem már neki ezt...akkora szomorúság jön rám ilyenkor...rákérdeztem ,hogy volt köztük valami vagy ennyire tetszett neki? Mire a válasz az volt ,hogy nem tetszett és most sem..én nem lájkoltam más ismerőseim képeit?

Úgy érzem hazudik nekem...és hogy ilyen szánalmas mindenkinek nyalizós r.banccal lavart...

Nagyon rosszul esik..mielőtt kapnám az oltást,nem,nem vagyok se 80 kg,se csúnyább.

Nem irigységből írok..még csal a páromra való féltékenységből sem.

Nekem esik annyira rpsszul ,hogy akit ő maga is leírt mekkora szerencsétlen ,akkor az mégis tetszett?

2018. júl. 17. 07:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a legunszimpatikusabb, letaszítóbb, fúj fúj ismerősöm a facebookon posztolna egy számomra tetszetős képet, akkor "like"-olom. Az, hogy mit ábrázol ez a kép édes mindegy, a lényeg hogy tetszik.

Ha éppen egy enyelgő ribiről van szó, akkor arról. Nagy kaland...

2018. júl. 17. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát ezt én se értem. Minek lájkoltok minden szart? Nektek ez jó? Én sose éreztem kéztetést rá.
2018. júl. 17. 12:32
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
A likeokban igenis van szándék! A volt párom (nő) mindig ha számomra ismeretlen pali képét likeolta vagy bármit amit megosztott, akkor mindig meg is csalt vele. A kapcsolatunk vége felé már tudtam hogy ez így működik és nemcsak nála hanem szinte mindenkinél. Ja és azt hozzá kell tennem, hogy nem vagyok ronda, csak nem olyan nagy az arcom mint ami a mostani csajoknak bejön. Én inkább egy konzervatív, tisztességes csávónak tartom magam.
2018. júl. 17. 13:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom van mögötte szándék..

Úgy jön le ez a hogy néz ki meg milyen dagadt..stb..de közben a képeit párat likeolta..

Úgy jön le,mintha nem kellett volna a csajnak azért fujjogna.

Persze váltig tagadja h m i tetszett volna benne,osztálytársa volt azért likeolta...

2018. júl. 17. 13:35
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
És mi van, ha tetszett neki, te idióta, mi közöd van hozzá? Szerintem kutasd ki az összes lányt aki valaha is tetszett az életében, óvodától kezdve. Úgy vágnálak ki a csávó helyében, mint annak a rendje...
2018. júl. 17. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Édesjóistenem. Ha osztálytársam volt: lájkolom, mert ismerem, mert egy légtérben éltünk le x évet, mèg akkor is, ha amúgy olyan, amilyen. Ettől még nem vagyok ráindulva, nem kavartunk a múltban sem, nem akarok tőle semmit. Ha meg azelőtt lájkolt, hogy ti összejöttetek, akkor végképp nem is értem a problémát.
2018. júl. 17. 14:43
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem úgy működik hogy mi köze hozzá hogy kit likeol. Pl ha az exe volt az illető és már új kapcsolata van akkor miért ismerőse még az ex? És mi okból likeolja? Nálam az ilyen nem normális, mert azért ex, hogy a múlt és azt felejteni kell. Egyrészt ez a véleményem. De mindenki másképp értelmezi a dolgokat, van akinek a párja mellett szerető is van és ezt tartja teljesen normálisnak.
2018. júl. 17. 15:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha ráérek lájkolok vagy 80 posztot - jopofa es sok ismerösöm van

Sőt az én bejegyzèseimet is lájkolják

2018. júl. 17. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

De ebből az aszony nem kovetkeztet semmire, nem is ezzel töltjük az estét

A like azt jelenti: tetszik,nem azt hogy megdugnálak.

2018. júl. 17. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!