Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a mellem a barátomnak?
Figyelt kérdés
Rengeteget fogytam (25 kg-ot), de folyamatosan sportoltam, kondiztam, táplálkozási tanácsadó lettem, tehát nem ereszkedett meg, csak kisebb lett. Jelenleg fitness versenyre készülök, és eljátszottam a gondolattal, hogy megcsináltatom, barátom nem bánja. A legtöbb férfi inkább lebeszéli a barátnőjét a plasztikai sebészetről, mintsem támogatja..Szerintetek nem tetszik neki?2018. júl. 3. 18:52
1/6 anonim válasza:
Ebből nem lehet megállapítani. Lehet, hogy neki teljesen mindegy, mert alapvetően a mellek nem annyira hozzák lázba mint mondjuk a fenék vagy combok. Az is lehet, hogy ennyire támogató, hogy bármilyen döntésedben melletted áll kérdés nélkül. Meg az is lehet, hogy titkon mindig is ezt várta... Honnan kéne tudnunk?
2/6 Gymnospermatophyta válasza:
Igen, sok féle oka lehet. A legegyszerűbb most is az lenne, hogy Tőle kérdezed meg, ha nagyon kíváncsi vagy. Bár a végeredményen nem fog változtatni: megcsináltatod és Neked is és Neki is tetszeni fog - ezek szerint. Úgyhogy lehet, hogy végül is mindegy is. :)
3/6 anonim válasza:
Fú basszus igazi nő vagy.. Kitalálsz valamit, a barátod támogat benne, erre az a bajod hogy miért tesz így..
4/6 anonim válasza:
Szóval már az is baj, ha támogat...
5/6 anonim válasza:
Ha a barátod kigyúrnà magát, akkor neked is lehet, hogy jobban tetszene. De ez nem azt jelenti, hogy most nem tetszik, vagy nem szereted és kívánod.
Na pont ugyanígy van a melleddel.
6/6 anonim válasza:
Tipikus női kérdés és probléma :D Ha nincs gond akkor kreálunk egyet .Te akarsz nagyobb melleket és ő beleegyezik,mert ahogy a femcsik kiabálják: a te tested a te döntésed.Itt van vége a dolognak. Mi itt a gond? Tegye az agyát hogy ááá nem keell jóvanazúgy? És ezek után fogod megcsináltatni,vagy az a terv hogy hagyod magad lebeszélni? Játszmázás mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!