Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én lennék a hibás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én lennék a hibás egy Gofri miatt?

Figyelt kérdés

Gondoltam kedveskedek barátnőmnek mert mindig is szerette a gofrit.

Most folyamatosan edzőterembe jár mert tökéletes alakot akar, amúgy nem lenne rá szüksége, de mindegy.

És most nem ehet édességet.

De egy Gofri nem a világ vége.

Ésssssss, én nem figyelek oda rá, nem vagyok figyelmes nem hallom amit mond, nem értem őt meg, nem törődök vele, különben tudnám, hogy ilyet nem ehet....

De ez bazira nincs így!

Mindenre figyelek, de legszívesebben a hajára kentem volna.

Tegyük hozzá, hogy elég sok időbe telt, kisütni, külön tejszín, 2 féle puding, olvasztott csoki stb.

2018. júl. 15. 23:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%

A párom a nutellás kenyeret meg a túró rudit dugdosta az orrom alá, hogy naaaa, csak egy falat. Aztán mikor a tükör előtt állok, hogy nagy a comb, hájas a has, akkor meg annyit mond, ne rinyáljak, fogyjak le. Egyszer nagyon összevesztünk, hogy nem fog menni a fogyás (amúgy nem miatta, magam miatt csinálom), ha belém akarja tömni, mert az de finom, és egy falattól nem lesz baj.

Kedves tőled a gondoskodás, de félrement a dolog.

2018. júl. 16. 10:24
 22/31 anonim ***** válasza:
4%
Én most komolyan el lgondolkodnék azon, hogy van-e értelme ezt folytatnom a párommal, nagyon hisztis p**** lehet, meg egoista.
2018. júl. 16. 10:30
 23/31 anonim ***** válasza:
20%

Rugd ki a francba meg kora paraszt már.Tökéletes testett akar amit egy gofri tönkre tesz...na persze...meg jaj cukor meg bla bla bla...Nekem egyszer a volt barátnőm akart meglepni valami szörnyű reggelivel..hirtelen nem tudtam el dönteni h haraxik és épp meg akar mérgezni vagy tényleg ennyire satu...De szépen megköszöntem és megettem...igaz zöldült közben az arcom de megettem...(valami halas cucc volt de félig még meg volt fagyva).

De nálad nem elég h nem eszi meg hanem még neki áll feljebb és te vagy a sz@r...Ebből a kapcsolatból jól nem fox kijönni mert csak kihasználni fog aztán lelép egy másik sráccal.

2018. júl. 16. 10:47
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Jó sok érkezett jó vegyesen :)

Igen szerencsére jut rám ideje.

Én is szoktam járni edzeni habár nem annyit mint ő, de lényeg, hogy azért kinézzek valahogy , azért valamennyire magamnak is jobban tetszem ha nicns rajtam felesleg és izmosabb vagyok.

Ez volt az első alkalom, hogy édességet kapott, gondoltam megérdemli egyszer.

De az is lehet, hogy azoknak is igazuk van akik szerint ezt sem kellett volna.

Azóta is duzzog egy szót sem szól, de azt hiszem, most én is lecarom módba váltok, egy ideje érlelődik bennem, hogy kb feleannyit nem kapok vissza mint amennyit adok.

Félreértés ne essék szívesen teszem amit teszek, nem is várom el, hogy bármit is viszonozzon, néha jól esne ennyi, de néha túl egyoldalú.

Ezaz egy apróság ez a hülye gofri , ez most amolyan tetőpont, ami elgondolkodtatott a jövőnket illetően.

2018. júl. 16. 10:57
 25/31 anonim ***** válasza:

A szándék nem minden. Karira majd mindenki kapja a bonbonokat meg tusfürdőcsomagokat. És aki nem ismer, az persze, hogy ilyeneket vesz. De aki ismer és szeret minket, az tényleg MINKET szeressen. Nekem fontos a másik öröme, ezért olyat csinálok neki, aminek örül.

Én a mai napig emlékszem minden ajándékra, amit elejtett félszavakból megjegyzett a másik.

2018. júl. 16. 12:58
 26/31 anonim ***** válasza:
13%
Sürgősen dobd ezt a hisztis, edzésmániás libát!
2018. júl. 16. 13:55
 27/31 anonim ***** válasza:
47%

Nő vagyok, bizony szoktam diétázni, meg odafigyelek a dolgokra, DE, ha a párom süt nekem sütit, vagy ilyesmi, nem állok le hisztizni.

Megköszönöm, és boldogan megeszem, mert kedvességből készítette, ideje és energiája volt benne, plusz a szeretete.

Nekem nem férne bele, hogyha a másik ilyen-olyan fxságokra hivatkozva leszólná a főztömet meg kivágná a nagyjelenetet - alapból NEM normális a csajodtól, hogy egy éve salátán meg pár szelet húson él, és így kiakad egy gofrin. :(

2018. júl. 16. 16:45
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Ez a baj amúgy az "egészségtudatos" emberekkel.

Fogyózik - ideig óráig -, és olyankor ha meg mered kínáli egy kocka csokival hallgathatod a tök felesleges! nyávogását és veszekedését, hogy "eztő nem eheti". Pfff, aztán ha vége a "fogyónak" ugyanúgy felzabálja a hűtőt - vagy mikor te nem látod.

2018. júl. 16. 16:47
 29/31 anonim ***** válasza:

Egyébként meg annyira NEM azon a 2-3 szelet gofrin múlik a "fogyiózás" sikere, de a barátnőd mr nagyon kezdi túltolni a dolgokat.

Hány cm és kiló? Mert ha ennyire kiakad egy nyamvadt gofrin ott már más probléma is lehet, főleg, ha írod, niincs is szüksége hogy fogyózzon.

2018. júl. 16. 16:52
 30/31 anonim ***** válasza:
A gond nem az egy gofrival van. Tegyük fel megköszöni, megeszi, hiszen az csak egy gofri. Jövő héten buliznak a barátokkal és rádumálják, hogy igyon egy kis bort. Hiszen egyszer nem árthat. Utána pár nappal a srác mindezen felbátorodva valami szalonnás reggeli finomságot készít, de ő most sem hisztizhet, hiszen egy szalonnás reggeli nem árthat. Következő hó, mérés: plusz 2 kiló. Hát kell ez valakinek?
2018. júl. 16. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!