Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én lennék a hibás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én lennék a hibás egy Gofri miatt?

Figyelt kérdés

Gondoltam kedveskedek barátnőmnek mert mindig is szerette a gofrit.

Most folyamatosan edzőterembe jár mert tökéletes alakot akar, amúgy nem lenne rá szüksége, de mindegy.

És most nem ehet édességet.

De egy Gofri nem a világ vége.

Ésssssss, én nem figyelek oda rá, nem vagyok figyelmes nem hallom amit mond, nem értem őt meg, nem törődök vele, különben tudnám, hogy ilyet nem ehet....

De ez bazira nincs így!

Mindenre figyelek, de legszívesebben a hajára kentem volna.

Tegyük hozzá, hogy elég sok időbe telt, kisütni, külön tejszín, 2 féle puding, olvasztott csoki stb.

2018. júl. 15. 23:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
58%
Akkor nyalja a falat,az kalóriamentes. te pedig legközelebb rendelj magadnak egy asztal méretű XL pizzát,megérdemled.
2018. júl. 16. 00:16
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

Minden délben és vacsorára te főzöl neki? Hát jó nagy hülye vagy, már bocs. Tudod, mikor nyalnám a seggét, ha ilyen hisztis pic.sa. Máskor mindig jó a kaja, amit elé teszel, egy hülye gofri miatt meg kiveri a dilit? Nőként írom, hogy a helyedben jól seggberúgtam volna, vagy tényleg rákentem volna a hajára.

Álljon meg a menet, egyesek tényleg mit képzelnek magukról?

Egyébként én tuti nem főznék rá, ha állandóan edzőtermezik, amikor írásod szerint nincs is szüksége fogyókúrára. Sportoljon, de ne ez legyen az élete.

Rád egyébként jut ideje egyáltalán?

2018. júl. 16. 00:39
 13/31 anonim ***** válasza:
48%
50 es remélem h nincs nőd,jobban jár minden nő ha elkerül téged.. Kérdező nálatok az a gofri a legkisebb probléma.
2018. júl. 16. 01:17
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem irtam privátot,sose irok privátot és megse nyitok..
2018. júl. 16. 01:41
 15/31 anonim ***** válasza:
18%
Sok nő térden csúszna egy olyan férfi előtt aki naponta főz neki, kívánsága szerint. Kis műkörmös hisztigép.
2018. júl. 16. 03:28
 16/31 anonim ***** válasza:
17%

Igen.

Regen en is ilyeneket csinaltam volt belole hiszti. Reggelit ha csinalok es nem talalom el hogy mit akar, vagy munkaban vagyok hozok haza ebedet hisz fozni nincs idom 4 fajtat veszek hogy majd valaszt a tobbit kidobjuk se jo mert mi van ha en azt akarom enni amit o, tehat 4-5 etelbol 2 adag kell ami mar 15-18e ft es kidobjuk.

Nem fozok mar reggeli kv-t mert akkor nem rossz a kv es tej aranya. Es meg lehetne sorolni de a lenyeg hogy nrm csinalok semmit itthon, nem hivom el vacsizni ( hisz mi van ha pl a kknyhahoz kozel lesz hely ??) tulkepp semmit se csinalok csak dolgozom es feladatokat adok neki amiket elvegez es voila kesz a jo kapcsolat.

Na a gofri is igy ilyen, kedves akartal lenni o a hibat egybol meglelte. Nem az erdekelte hogy kedves jofej vagy hanem hogy mi a hiba..

Probalj meg kevesebbet tenni, mert akkor a hiba is kevesebb lesz.

2018. júl. 16. 05:59
 17/31 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem miért hisztizik.. Nem vagy hibás. Én legalábbis úgy gondolom, hogy egy kis gofriért nem kell hisztizni. Ha megeszik egyet, nem fog 5 kg-t hízni.

N

2018. júl. 16. 07:01
 18/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog hízni, de ha komolyan kedves akarok lenni, azt fogom neki elkészíteni, amit megeszik. Így csak azt akarom, hogy tetszen neki valami, ami nekem tetszik.
2018. júl. 16. 08:30
 19/31 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy túltolta a csaj, de a kérdező is írja, hogy már egy éve küzd, és imádja a gofrit, nyilván ezt kissé övön aluli ütésnek érezte. Lehet egy sima pirítóst csak elutasított volna, de most goffrira fog vágyakozni hónapokig, amikor már olyan jól ment a dolog....

Azon kívül most ezt az egy esetet leírta a kérdező, de a lány álláspontját nem ismerjük, lehet hogy nem ez az első, hogy megfúrná a csaj diétáját, vagy féltékenykedik az edzős pasikra stb szóval lehet egy csomó konfliktus a háttérben és a gofri csak az utolsó csepp volt, de mi ezt nem tudhatjuk.

Nem a kérdezőt akarom bántani, csak az a tapasztalatom, hogy a férfiak sokszor nem veszik észre hányszor, hányféleképpen tudnak belegyalogolni a nők lelkivilágába és utána csodálkoznak, hogy egy apróság miatt robban a bomba. Lehet, hogy itt is az volt. Vagy a szénhidrát megvonás tényleg az agyára ment a csajnak.

2018. júl. 16. 09:47
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy éve küszködik, és ezt te nagyon jól tudod, akkor elég parasztság az arcába tolni a pudingos habos gofrit, már bocs.

Jó pár recept van a neten, csinálhattál volna mindenmentes csodát, ha gofri ÉS diétás lett volna, na akkor lettél volna odafigyelő cuki pasi, mint ahogy akartad.

Így kb csak elhúztad a mézes madzagot előtte, hogy haha, ilyet nem ehet, ha nem akar tehén lenni.

2018. júl. 16. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!