Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kéreti magát a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéreti magát a barátnőm?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal, akit ugyan nagyon szeretek, de egyszerűen még nem akar velem lefeküdni.

Évek óta ismerjük egymást, hivatalosan egy hete jöttünk össze, én még aznap este le akartam feküdni vele, de ez szeritne túl korai, így csak orál volt.

Ez nem zavarna, hiszen még csak 17, de előttem volt, hogy bulikban random csávókkal lefeküdnt, elmondása szerint 24 pasival volt már, ezzel szemben én szűz vagyok, és már éget a vágy.

Hogyan vegyem rá, hogy lefeküdjünk?

19/F

2018. júl. 13. 18:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Egy std szures nem artana a lanynak. Komolyan mondom, a jovodet es a kovetkezo baratnod egeszseget kockaztatnad egy felelotlen dugassal.
2018. júl. 14. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!