Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéreti magát a barátnőm?
Összejöttem egy lánnyal, akit ugyan nagyon szeretek, de egyszerűen még nem akar velem lefeküdni.
Évek óta ismerjük egymást, hivatalosan egy hete jöttünk össze, én még aznap este le akartam feküdni vele, de ez szeritne túl korai, így csak orál volt.
Ez nem zavarna, hiszen még csak 17, de előttem volt, hogy bulikban random csávókkal lefeküdnt, elmondása szerint 24 pasival volt már, ezzel szemben én szűz vagyok, és már éget a vágy.
Hogyan vegyem rá, hogy lefeküdjünk?
19/F
@10: "Ennél azért értelmesebb egy 17 éves lány" - az átlag 17 éves lány igen, de az átlag úgy jön ki, hogy vannak kevésbé értelmes és nagyon értelmes lányok.
Igazad van, az is benne van a pakliban, hogy valamiért hülyíti a kérdezőt, de a 24 farok akkor is túl meredek. Ennyit az a nő se vallana be, aki tényleg ennyit fogott már.
Kicsit nekem is gyanús ez a 24pasi.
Amúgy meg más dolog részegen lefeküdni bulikban és más józanul egy potenciális pasival..
Ő tudja, h. te szűz vagy? Ha igen, lehet kicsit ettől is tart. Mégis csak ő lesz neked az első.
Hát én 7 pasival láttam elmenni buliból, tehát nem hiszem, hogy kamu lenne a 24.
Tudja, hogy szűz vagyok.
A 24 ki van csukva. Ha meg igen akkor két dolog is felmerült bennem. Egyrészt akkor a csaj csak neked játssza az agyát, másnak két koktél után szétteszi. Kérdés: Minek akarsz ilyen lovat megülni?
Másik, ha tényleg ennyi ember van a listáján, biztos hogy te akarsz lenni a 25.? A kankó nem olyan jó dolog ám haver.
Harmadik opció hogy a csaj csak hazudott a számot illetően, akkor is felmerül a kérdés: biztos olyat akarsz, aki már az elején hazudik?
Derossz😂😂😂 jó nagy csicska vagy. Papucsállatkának jó leszel neki.
24L
A barátnőd bizony egy ordas...... :D Megérteném, ha nem akar veled egy hét után lefeküdni, mert szűz, vagy mert tudni akarja, hogy komolyan veszed. Na de ha már egy random vadidegennek szétteszi a lábát, akkor ne játssza már meg az agyát. És akkor mi van, ha megdugod, és majd otthagyod? Nem hinném, hogy ettől annyira tart, másnap már pattanna is rá a következő fxszra.
26N
Ne hallgass a fanyalgókra, csak irigyek, meg lepontoznak:)
Ha 24 pasija volt, akkor már relatív tapasztaltnak számít, így legyél kicsit türelmes, lehet, hogy nem az a legnagyobb vágya, hogy elvegye valakinek a szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!