Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak miért csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

5 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy férfivel ő 28 , én 26

elkezdtünk chatelni ,érdeklődött az elején sokat beszéltünk

bejövünk egymásnak, de egyikünk se szeretne komolyabb párkapcsolatot,abban maradtunk hogy dumálgatunk összejárunk néha .

megtörtént a dolog köztünk egyszer lefeküdtünk egymással,de azóta nem keresett ha írok megnézi de vissza se válaszol már

miért van ez ..ennyi lett volna az egész..

megvolt és eltűnik az éterből

2018. júl. 13. 06:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

Sajnálom ami veled történt! Sajnos az igazság az, hogy a srác bunkón és bántón viselkedett veled, és ez csakis őt minősíti... Nagyon gyávának tartom az ilyen embereket, ahelyett, hogy odaállnának, hogy "bocsi, xyz okok miatt nem fog kettőnk közt működni".

Ne aggódj, karma visszaadja neki.

29n

2018. júl. 13. 08:43
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
nem férfiak csinálják hanem egy gyáva férfi
2018. júl. 13. 09:02
 13/25 A kérdező kommentje:

Szex olyan jól ment hogy meg ne tudd

alakra azt mondta hogy jó a fenekem , szép arc popsi ,mell van, feszes comb ha akarna barátnőt nálam már rég bepróbálkozott volna csak most nem szeretne komoly kapcsolatot

ezért nem tudom a dolgot hova tenni

megbeszéltük a kövi alkalmat is hogy mit szeretne mikor legyen mert azért szar a beosztása meg az enyém is és tegnap kaptam meg én a sajátomat

2018. júl. 13. 09:11
 14/25 A kérdező kommentje:

olyan egy őszinte és korrekt embernek ismertem meg ebben az 5 hónapban hogy csak döbbenten nézek a napokban erre a szitura

én csak beszélni szeretnék vele ha utána nem is keres nem érdekel csak tudni szeretném a dolgot

egy választ csak megérdemlek

2018. júl. 13. 09:14
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egy vàlaszt csak megérdemlek"

Ismerős érzés mikor csajokkal beszélnék de nem ìrnak vissza s én is szeretném tudni az okàt.Roppant egyszerű:parasztok.

2018. júl. 13. 09:30
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

"egy választ csak megérdemlek"

Kisregény tudnék írni arról, hogy én hányszor éreztem így. Pláne amikor nyíltan és egyértelműen kijelentem, hogy ne csak egy helyben toporogjunk, hanem ha akarunk egymástól valamit akkor talizzunk, ha meg nem akkor ne erőltessük (de akkor ne is írjon, hogy ilyen meg olyan jó lenne és, hogy mi van velem...) mert nem akarok olyan szekér után futni ami nem vesz fel.

Ilyenkor megint csak a kifogás, hogy hát ő így, ő úgy, most ez a baja, most ezért nem jó. Csoda, ha beleunok és kiábrándulok ezek után...

A te esetedben inkább örülj neki, hogy 2 év után volt egy nagyon jó szexben részed és tudd be ennyinek. Én tökeletesen kiegyeznék ennyivel, de mivel férfi vagyok ezért nekem kell igazodni a nőkhöz így marad a toporzékolás, kifogásgyártás és és teljes káosz a szándékait illetően mert össze-vissza beszélnek és még addig sem jut el a dolog, hogy lekerüljenek a ruhák.

De válasz vagy egyértelmű kijelentés, hogy figyelj, nekem ez nem pálya vagy nem akarok tőled semmit az nincs. Telefonszám megadása meg mézesmadzag rángatás az igen, de ezzel ki is fújt.

2018. júl. 13. 09:44
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Vagy csak gyűjti az skalpokat, vagy nem voltál jó neki az ágyban,de azt sem kizárt, hogy egy több szálon futó történetben te voltál az egyik.
2018. júl. 13. 10:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Majd hív, ha nem akad más, azért nem zárja le.

Szerinted, aki csak dugni akar, mindig ugyanazzal akarja? Az, hogy megdicsért külsőre, nem jelent szart sem. Az ember nem fekszik össze olyannal, akitől okádik. És még valami: te csak azt hiszed, hogy ismered, 5 hónap lófing és naiv is vagy, de nagyon.

2018. júl. 13. 14:15
 19/25 anonim ***** válasza:
31%

"ha akarna barátnőt nálam már rég bepróbálkozott volna csak most nem szeretne komoly kapcsolatot"

Nőként mondom, hogy ezek azok a dumák amiket senki szájából nem szabad soha elhinni! Mert gondolj csak bele, őt van egy szép nő, külsőre belsőre megfog, passzolunk, de rálegyintek, hogy 'áhh, nem kell nekem most semmi komoly...' Francokat. Amint lehet együtt akarok vele lenni, és nem szeretném, hogy mással legyen rajtam kívül. Sajnos ez csak egy gyenge duma, hogy mégse azt kelljen mondani, hogy "te nem fogtál meg annyira, hogy elkötelezzem magam melletted"

2018. júl. 13. 15:45
 20/25 anonim ***** válasza:

Te el is hitted, hogy két éve nem volt senkije?!

Nyilvánvaló hogy vannak alkalmi kapcsolatai, egy-két dugás, akárcsak te voltál neki.

2018. júl. 13. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!