Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl gyerekesen viselkedik a párom vagy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt. A kezdetektől feltűnt, hogy picit infantilis, de ahogy jobban megismertem kezd bennem felmerülni van- e így jövőnk. Én 29 vagyok, ő 33. Ő a szüleinél él ( lakásra gyűjt ), én pedig albérletben és az én célom is a sajat ingatlan vásárlása. Volt már korábban olyan ( mert amugy 150 km-re lakunk egymastól ), hogy elhívott magukhoz. Kedves emberek a szülei, de amikor ott vagyunk egy perc levegőt nem kapunk tőlük. Volt olyan, hogy szex kozben az apukaja hivta paromat az ejszaka kozepen, mert beszelgetni szeretne.. Es utana kiultunk beszelgetni.. Ha megvolt beszélve elmegyünk a környékre kirándulni, az apja velunk jott.. Jeleztem a paromnak, hogy attol mert, hogy naluk vagyunk a szülők adhatnának nekünk több teret, de ebből az jött le, hogy én nem szeretem a szüleit.. Tegnap megvolt beszélve elmegyünk a Balatonra es az elkovetkezendo napokat kettesben toltjuk, de az apja hívta, ma beszervezett egy feladatot neki igy ő hazament.. Mondta en is menjek de nem akartam. Mert rég tudtunk kettesben lenni ( hozza teszem elotte nem talalkoztunk mar egy ideje mert akkor is a szülőknek kellett segítenie...) Nyomkodja folyamatosan a telefonon a játékait, volt, hogy úgy, hogy mellette fekudtem es hat masra vagytam épp amit ki is mutattam.. Es ez mellett ha esetleg valamit meg akarok beszelni vele egyből megsértődik, hogy en szar embernek tartom őt, pedig a kommunikácio alapja egy kapcsolatnak. Kezdek belefaradni, mert úgy érzem nem egy felnőtt férfi mellett vagyok aki a társam.. Mit tegyek ?
Addig olvastam, hogy 33 évesen otthon lakik ("lakásra gyűjt") :D
Persze... nem azért mamhoteles, mert kényelmesebb neki, hogy anyuci mossa a gatyáit, meg ilyesmi.
Az ilyeneknek az életben nem lesz lakása, vagy oda is anyja fog járni takarítani :D
2018. júl. 11. 16:24
12/14 anonim válasza:
Miért, hogy gyűjtene máshogy lakásra? Albi mellett, ami egy átlagfizu nagy részét egyből el is viszi, és lehet benne éldegélni úgy, hogy nem tud félretenni egy fityinget se?
2018. júl. 11. 16:33
13/14 A kérdező kommentje:
#8 Az apukajanak prosztata rakja van, de tegyuk hozzak baromi sokat iszik es dohanyzik, nagyon nem vigyáz magára. Szerintem ebből kifolyólag ugráltatja.. ( amugy nem lenne ok akkor sem ez, hogy nem lehet semmi maganeletunk es fizikailag aktív ). Hogy milyenek ugy amugy a szulei nem erdekelne, mert arrol nem tehet mert van egy hatar.
Az utolso ket valaszolora reagalva pedig nagyon jol keres, hozzam is johetne, igy felezhetnenk a koltsegeket, de ő nem fizet albira igy marad a szuleinel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!