Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mi az a komunikációs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi az a komunikációs forma, amiből ezt megértitek?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy nem akarom elhagyni a párom, nem akarok olyan hisztis követelőző házisárkánnyá válni, akit esetleg ő hagyna el.

Problémám a következő: lassan fél éve tart a kapcsolat, úgy érzem hogy belekényelmesedett, nem törődik velem, nem érezteti hogy fontos lennék neki. Ez nagyon bánt engem, úgy érzem bele teszem a saját részemet a dologba, talán fölöslegesen. Nem akarom kikövetelni hogy márpedig foglalkozz velem, dicsérj meg, lelkesedj vagy érdeklődj, mert ezt nem is lehet parancsszóra tenni. Nem akarok azzal fenyegetőzni hogy ha nem változik akkor szakítok, mert ez így nekem fáj, mert biztosan ultimátumnak venné és még azért sem akarna változni. Elmondása szerint ő nem az a mély érzésű tipus, nem lángoló szerelmet érez, inkább racionálisan közelíti meg azt, hogy mi jó páros vagyunk. Én ezt megértettem és elfogadtam, de valahogy egyre kevesebb gyengédség és érdeklődés van benne, ez már kevésbé elfogadható.

Szeretném valahogy a tudtára adni, valahogy jól lekommunikalni, hogy ez így nekem nem megy, és azt elérni végsősoron, hogy magától “akarjon” kicsit törődni a kapcsolatunkkal.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi segített?

N

2018. júl. 10. 18:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azt hiszem kicsit félreérthető voltam. Nem állandó instant babusgatásra vágyom, vagy arra hogy vattacukorban fürösszenek, komolyan. Hanem például az, hogy ha 10 nap után találkozunk, akkor mondjuk ugorjon a nyakamba, ne az legyen a második kérdése, hogy akkor “nézünk valami filmet?”.

Időnként egy-egy bók, kedves figyelmesség, azt hiszem nem emberfeletti. Igyekszem türelmes lenni, ha filmezni van kedve akkor jó, végülis miért ne, de könyörgöm,én alig vártam hogy találkozzunk és legszívesebben ki sem másznék az öléből.

Nem igazán tudom eldönteni, lehet velem van a gond, de mostmár nagyon érik bennem hogy ez így akkor sem okés.

2018. júl. 10. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Kommunikáció! De azért ez így nagyon gyorsan leeresztett fél év alatt, ha nem tudtok túllendülni ezen, nem jósolok nektek hosszú boldog happyendet. Van egy ismerősöm, akinek viszonylag gyorsak a kapcsolatai, elején nagy lendület, aztán idővel alább hagy, majd ugrik a következő kapcsolatba. Most ő is fél évnél tart valakivel, és mostanában kezd alább hagyni a lendület. Valamennyi még van, de az ő részéről már csendesedik a dolog, a partner részéről még nem. Kíváncsi leszek, náluk hogy alakul.

Egyik exem volt még ennél is gyorsabb, neki már nem tudom követni, hány nője volt, aztán volt egy, akivel komolynak tűnt a dolog, eljegyzés is volt, összeköltözés is, mindenki remélte, hogy végre megtalálta az igazit és lehiggad, hát 1-2 éven belül már másik lánnyal láttam kézen fogva andalogni.

2018. júl. 10. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
De neki nem jön szívből, hogy éreztesse veled, hogy fontos vagy neki. Különben csinálná.
2018. júl. 10. 21:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez már nekem is eszembe jutott sajnos..
2018. júl. 10. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
A szerelmes férfin látni, hogy szerelmet érez a nő iránt, mégpedig azzal, hogy kimutatja valamilyen szinten, prioritás, és mindennel a kedvébe jár. O valószínűleg nem szerelmes... de akkor miért is ez a kapcsolat?
2018. júl. 11. 01:59
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Akkor ne hagyd el, de fogadd el, hogy ez nem kapcsolat, hanem híg fos.

Ennyi, alapból elég gáz, hogy 5-6 hónap után már elkényelmesedik, és szarik rád.

De akkor maradj csak vele, és nyelj még pár évig is akár.

2018. júl. 11. 16:58
 17/19 anonim ***** válasza:
77%

Ő ilyen.... addig viselkedett neked tetsző módon, míg meg nem szerzett.

Még fél év és nagyokat fog fingani sörösüveggel a kezében.

2018. júl. 11. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Nézd mem mindenki olyan típus. Az exem.is elég racionálisan közelítette meg a kapcsolatunkat és hamsr bántová vált mert logikát keresett mindenben. Nem viccelek mindenben. Eleinte nem ez volt de ha nem tudtam megmagyarázni neki miért preferálok apróságokat akár aminek lehet én sem értettem a tudat alatti kialakulását pl kedvenc alvópozíció, miért idegesítő számomra a fütyörészés, kedvenc étel. Stb. Akkor kiborult és elég lelkilev terroizálós kapcsolatb fordult át a milyenk. Gondold át. Nem mondom h a tied pont most ilyen/ ilyen lesz, de ha nem talàltok a másik számára kifejező szeretetnyelvet vagy nem értitek a másik személyiségét az rossz
2018. júl. 14. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek! Felejtsük már el azt az örökös, már bullshit-té vált tanácsot, hogy "őszinteség", meg hogy "beszéljétek meg" ,stb. Az van, hogy a pali pontosan olyan, mint ahogyan jelenleg mutatja magát. Mit lehet ezen megbeszélni? Az nem megbeszélés, hanem burkolt követelőzés.

Nekem is volt anno barátnőm, akivel pontosan így viselkedtem, jöhetett ő akármilyen megbeszéléssel, őszinteséggel. Nem szerettem, kényelmes volt mert kiszolgált, volt szex, stb. Viszont ami a lényeg volt: nem voltam szerelmes, egy langyos semmi volt.

Aztán utána szerelmes lettem egy másik nőbe, aki a feleségem lett, neki viszont udvaroltam, teljesen mást váltott ki mint az előző. Azt hiszem, össze is foglaltam a lényeget.

2018. júl. 14. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!