Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a párom, lehet elhamarkodtam? Megérdemel még egy esélyt?
Nem hamarkodtad el, nem érdemel még egy esélyt.
Ne légy hülye, mint én voltam annakidején. Hasonló helyzetben voltam, de akkor csak 5 hónapos volt a gyermekünk, de aztán 7 hónaposan végleg elköltöztünk, mert a változás csak ideig óráig tartott és rosszabb lett.
Ugyanúgy alkoholprobléma és erőszakos viselkedés majd másnap józanon bocsánatkérés, stb..... 3 hónap volt, mire kiheverte a gyerkőcünk és azóta nyugodt gyermek. Hidd el, hogy a gyerekednek a nyugalom többet számít, tapasztalat.
Van elhamarkodott szakítás. Ez már sztem túl későn is jött, nemhogy elhamarkodott lenne. Esélyt olyasmiért érdemel az ember, ami nem ekkora bűn, mint inni, lökdösődni/verekedni, üvölteni, a családját letagadni... ráadásul már bizonyította, hogy ígérget, aztán cs.szik betartani.
Amúgy meg a gyerek akkor fog apa néljkül felnőni, ha ő nem tölt vele elég időt. Attól, hogy nem lesz minden nap a kölök mellett, nem kell nélkülöznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!