Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Elhamarkodtam volna a döntést vagy jól tettem?
Te mondtad, hogy tartsatok szünetet, és legyen inkább vége. Ő meg vállrándítással beleegyezett.
Nem mondta el soha az érzéseit,TEHÁT nem szeretett sosem. Néha jobb a kemény igazság, mint a hamis remények.
Általában az a probléma, hogy szinte soha nem fejezi ki az érzésit. Ha netán nekem van igazam, akkor sem kér bocsánatot, csak annyit mond, hogy talán igazam lehet. Ez nekem nem válasz. Így úgy érzem, hogy sakkban tart a bizonytalansággal, ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy én is így gondolom, vagy valami. A vállrándítás pedig számomra nem egyértelmű válasz.
Voltak és sajnos vannak is problémák a mai napig csak nem lehet vele beszélni, mert rögtön támad. Én úgy vagyok vele, hogy 4 év után azért illene annyit mondania, hogy bocsi, de én ezt vagy azt szeretném.Nagyon sok dolog tisztázatlan a mai napig. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!