Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne csinálnom? Elhamarkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? Elhamarkodtam volna a döntést vagy jól tettem?

Figyelt kérdés
Hazugnak nevezett, de nem érti meg, hogy nem én voltam a hibás (nem írta be a főnök a szabim, ezért kiakadt). Bő 1 hét után, hirtelen felindulásból azt mondtam neki, hogy 4 év után tartsunk szünetet, majd egy 5 órás séta után azt mondtam inkább legyen vége. Azóta nem beszélünk egymással még csak nem is nézünk egymásra. Persze rossz, mert mégis csak 4 év, de akkor sem egy vállrántással kellene ezt elintéznie. A baj az, hogy szinte soha nem mondta ki nyíltan az érzéseit.
2014. okt. 28. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Jól sejtem, hogy régebb óta és másmilyen problémák is voltak?
2014. okt. 28. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Te mondtad, hogy tartsatok szünetet, és legyen inkább vége. Ő meg vállrándítással beleegyezett.

Nem mondta el soha az érzéseit,TEHÁT nem szeretett sosem. Néha jobb a kemény igazság, mint a hamis remények.

2014. okt. 28. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ennyi info alapján nem hiszem, hogy bárki képes lenne releváns következtetést levonni. Azonban ha jól gondolom akkor a párod a férfi a történetben. Ebből kifolyólag nem új-keletű, hogy a férfiak nehezen mutatják ki az érzéseiket főleg ha előtte megalázzák őket. Mert ha csak a leírtakat vesszük alapul te azért dobtad ki mert nem bízik benned. Erre te táptalajt adsz a bizalmatlanságának, hogy eldobod a 4 évnyi időt. Ezek után nem csodálkozom, hogy nem reagált semmit. Ő elkönyvelte magának, hogy jogos a bizalmatlansága és te megerősítetted ebben.
2014. okt. 28. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Általában az a probléma, hogy szinte soha nem fejezi ki az érzésit. Ha netán nekem van igazam, akkor sem kér bocsánatot, csak annyit mond, hogy talán igazam lehet. Ez nekem nem válasz. Így úgy érzem, hogy sakkban tart a bizonytalansággal, ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy én is így gondolom, vagy valami. A vállrándítás pedig számomra nem egyértelmű válasz.

Voltak és sajnos vannak is problémák a mai napig csak nem lehet vele beszélni, mert rögtön támad. Én úgy vagyok vele, hogy 4 év után azért illene annyit mondania, hogy bocsi, de én ezt vagy azt szeretném.Nagyon sok dolog tisztázatlan a mai napig. Sajnos.

2014. okt. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!