Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mit kéne csinálnom?
Ha egyszer kialudt annak annyi. Ez olyan mit mikor megdöglik a kutyád. Elásod és idő múlva pedig kiásod mert játszani szeretnél vele. Tudjuk, hogy ez nem fog össze jönni.
Na ez pont ilyen!
Nekem is így volt, én reménykedtem, hogy újra jó lesz minden és vele maradtam. Még egy évet.Voltak szép pillanatok, az igaz, de nem kellett volna várni. Nem régen szakítottunk és lett egy új barátom, vele érzem azt, hogy mennyire kínlódás is volt az előző, és ez mennyire más. .Ha már nem érzed, hogy hiányzik, kicsit olykor unalmas, akkor szakíts.
Hülyeségnek gondoltam azt, hogy úgysem ő lesz a férjed, mert 15 éves fejjel miért ne lehetne majd ő később a férjem? És ahogy telt az idő és ábrándultam ki belőle, rájöttem, hogy igaz. Fiatal vagy, éld ki magad, ha nem érzed már magad szuperboldogan vele, akkor lépj tovább.:)
Remélem, segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!