Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek, mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Szóval, a barátom és én eléggé eltávolodtunk egymástól.. Nem tudom mit érzek.. Nekem kissé erőltetettnek tűnik ez a dolog már..Számítsak vele, vagy várják még, hátha megint fellobban a láng? Köszönöm előre is a válaszokat!

2014. szept. 2. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
lobbantsátok fel újra, egy szenvedélyes dugás segítségével
2014. szept. 2. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem találj ki valamit, amitől újra lázba hozod a kapcsolatot
2014. szept. 2. 21:37
 3/9 Galaxis. ***** válasza:

Ha egyszer kialudt annak annyi. Ez olyan mit mikor megdöglik a kutyád. Elásod és idő múlva pedig kiásod mert játszani szeretnél vele. Tudjuk, hogy ez nem fog össze jönni.

Na ez pont ilyen!

2014. szept. 2. 21:37
 4/9 viktorvarga ***** válasza:
nem muszály lenni valakivel.nemkel erőltetni.
2014. szept. 2. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
ne erőltesd
2014. szept. 2. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha erőltetettnek érzed a kapcsolatotokat, akkor már régen rossz! Zárd le mielőbb! A te időd se vesztegesd, és az övét se!
2014. szept. 2. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, én reménykedtem, hogy újra jó lesz minden és vele maradtam. Még egy évet.Voltak szép pillanatok, az igaz, de nem kellett volna várni. Nem régen szakítottunk és lett egy új barátom, vele érzem azt, hogy mennyire kínlódás is volt az előző, és ez mennyire más. .Ha már nem érzed, hogy hiányzik, kicsit olykor unalmas, akkor szakíts.

Hülyeségnek gondoltam azt, hogy úgysem ő lesz a férjed, mert 15 éves fejjel miért ne lehetne majd ő később a férjem? És ahogy telt az idő és ábrándultam ki belőle, rájöttem, hogy igaz. Fiatal vagy, éld ki magad, ha nem érzed már magad szuperboldogan vele, akkor lépj tovább.:)

Remélem, segíthettem.

2014. szept. 3. 16:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Most már tudom hogy mit kell tennem!:)
2014. szept. 3. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
és mit teszel?:)
2014. szept. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!