Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítóok, ha nem cigizett, de rászokott és tagadta?
A barátommal 5 éve vagyunk együtt, úgy jöttünk össze, hogy egyikünk se dohányzott. Eleinte egyáltalán nem, utána max buliban pár szívás, de semmi több - legalábbis részemről.
Most tudtam meg, hogy már 1 éve a munkahelyén napi szinten elszív egy dobozzal... pedig tudja, hogy nem szeretem, mert a családjában ráadásul sok volt a tüdőrákos is... Eddig dugdosta előlem, meg gyorsan beáztatta a ruháit, úgy intézte, hogy ne vegyem észre. Beszéltem vele erről, nekem azt mondja nem szokott rá, hétvégén egyáltalán nem gyújt rá meg semmi, de munkahelyén nem bírja megállni, a kollégáinak azt mondja rászokott...
Normális, hogy ez rosszul esik?
Normális ha zavar.
Ezzel a buliban el szívok 1-2 szálat sosem értettem. Ha az nem zavar, akkor mièrt baj, ha máskor is dohányzik.
Ha nálunk az asszony bármikor rászokna a cigire (kivéve a lazát :) akkor azonnal szakítanék vele.
Egyikünk sem dohányzik,utáljuk a cigit.
Elgondolkodtató az egész kapcsolatotok, hogy mennyire figyeltek egymásra, és ő miért érzi azt hogy nem lehet veled őszinte. Ha napi egy doboz cigit elszív, azt hogy nem vetted észre? Azt más azért meg lehet érezni. Meg nem tűnt fel, hogy beáztatja a ruháit? Vagy ez nálatok ennyire természetes, hogy beáztatjátok ha kell ha nem? Baromira figyelhetsz rá, ha egy évig semmit nem vettél észre.
Ebben a kapcsolatban a cigi a kisebbik gond.
Én szakítanék, mert hazudott.
Az más kérdés, hogy milyen "remek" az a kacsolat, ahol sunyítani kell a másik előtt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!