Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek a barátnőmmel,2-3 hetente tudunk találkozni és most nem volt szex ?
Aznap dolgozott amit megértek és fáradt volt, egyből bealudtunk, de másnap már mentem is haza este, de viszont egész nap otthon voltunk és akkor se volt semmi
mi lehet a baj?
egyszer már volt egy visszautasítása, amire azt mondta, hogy neki nincs kedve mindig szexelni.
De érdekes még aznap este ágyban voltunk, még a barátnőjével chatelt egy picit, szóval abban a kis időben is lehetett volna valami
?
Minis tavkapcsolat 2 hetente randi de MINDIG van szex, az hogy nincs az nem opcio es itt a mensi sem kivetkel. En megertem az itteni valaszolokat akik szinten tabkapcsolatban elnek es pont aznap nincs kedvuk a szexhez de nalam ez igy van hogy ha esik, ha fuj de szex mert utana 2 hetet kell varnom a kovetkezo alkalomra:-))
Volt olyan h morcos voltam amikor randiztunk de akkor is volt szex es egybol elszallt minden mergem:-)Szoval en spec el nem tudnek kepzelni egy ilyen helyzetet ugy h ennyire ritka a tali:-)Nalam olyan van h van h csak napi egyszer vagy ketszer szeretnem amikor egyutt vagyunk (ez ritka) de a vegetedmeny mindig inkabb 4-5.
Nem hinnem h megcsal, de tent h fura sztem beszelned kene vele mert abtavkapcsolatok nagyon erzekeny valamik, nem olyan mint egy normal parkapcsolat.
"De most sem szeretezünk minden nap, mert fáradtak vagyunk, egyikőnknek nincs kedve, stb."
A fáradtság nem ok, a másikat meg nem is értem.
Mi a párommal egy éven keresztül éltünk távkapcsolatban. Mindig más hogy találkoztunk Volt mikor 1 hét de voltt mikor 3 is. A lényeg az hogy mindig szexeltünk és minden szabad percünket egymással töltöttük sokat beszélgetünk él hogy teljes legyen a szerelem szexeltünk hatalmasokat.
Kivoltunk éhezve egymásra mivel keveset taliztunk nagyon fontos voltt a szex és elképzelhetetlennek tartottam h én vagy ő el utasítják egymást.
És az hogy csetljen én vagy ő, miután nemtalálkosztunk heteket, nálunk az kizárt voltt, megszünt a világ számunkra ha végre együtt lehetünk.
7 éve vagyunk együtt mostanra már együtt élünk és van egy gyönyörű kislányunk
Tehát át lehet vészelni a távkapcsolatott! Csak kellően szeretni kel egymást
Szerintem beszéld ég vele észt a dolgot mert ez arra vall hogy valami nincs rendben
!
És tegyél a te fejedben is rendet, mert ha azon kaktogsz hogy ménem dugot veled Pár percet, akkor te is csak a szexuális vágyaidat akartad ki élni magyarán üríteni akartál. És ez arra val hogy veledsem van rendben minden, mert egy távkapcsolatban ha szeretitek egymást akkor a szex az ne az legyen hogy pár percig csak...... Hanem legyen ösze bújós szerelmeskedés és végre érizd a szerelmedet akit hetekig nemlátál!
14-es
11 es vagyok es en vagyok a no, es nekem nem fer (be) bele az h kethetente randi es pont akkor nem kivanja valamelyikunk. Oke persze ha a pasim nem kivanja pont akkor, nyilvan nem fogom megeroszakolni mert mindenkinek lehet rossz napja, de mas az amikor mindennap tali/egyutteles es barmikor lehet szex es mas az amikor csak hetente vagy 2 hetente.
Ez tok olyan h kb egy honapja leestem a lepcson, kb olyan szinten fajt mindenem, h menni alig tudtam es csak azert nem randiztunk mert a pasim mondta h elobb gyogyuljak meg es utana minden mehet.
Nyilvan, az idealis az lenne ha mondjuk egyuttelnenk es akkor mindenkinek lehet olyan h nincs kedve/hangulata a dologhoz Na de ket hetente egyszer? No way.
Persze mondjuk a mensim elso napjan nyilvan nem csinalnam mert az faj, de a masodik naptol kezdve abszolut-sztem minden embernek mas az alapveto szex igenye, es mas a prioritasa es ezzel nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!