Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élek a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élek a barátnőmmel,2-3 hetente tudunk találkozni és most nem volt szex ?

Figyelt kérdés

Aznap dolgozott amit megértek és fáradt volt, egyből bealudtunk, de másnap már mentem is haza este, de viszont egész nap otthon voltunk és akkor se volt semmi

mi lehet a baj?

egyszer már volt egy visszautasítása, amire azt mondta, hogy neki nincs kedve mindig szexelni.

De érdekes még aznap este ágyban voltunk, még a barátnőjével chatelt egy picit, szóval abban a kis időben is lehetett volna valami

?

2018. júl. 9. 13:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Minis tavkapcsolat 2 hetente randi de MINDIG van szex, az hogy nincs az nem opcio es itt a mensi sem kivetkel. En megertem az itteni valaszolokat akik szinten tabkapcsolatban elnek es pont aznap nincs kedvuk a szexhez de nalam ez igy van hogy ha esik, ha fuj de szex mert utana 2 hetet kell varnom a kovetkezo alkalomra:-))

Volt olyan h morcos voltam amikor randiztunk de akkor is volt szex es egybol elszallt minden mergem:-)Szoval en spec el nem tudnek kepzelni egy ilyen helyzetet ugy h ennyire ritka a tali:-)Nalam olyan van h van h csak napi egyszer vagy ketszer szeretnem amikor egyutt vagyunk (ez ritka) de a vegetedmeny mindig inkabb 4-5.

Nem hinnem h megcsal, de tent h fura sztem beszelned kene vele mert abtavkapcsolatok nagyon erzekeny valamik, nem olyan mint egy normal parkapcsolat.

2018. júl. 9. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"De most sem szeretezünk minden nap, mert fáradtak vagyunk, egyikőnknek nincs kedve, stb."

A fáradtság nem ok, a másikat meg nem is értem.

2018. júl. 9. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Mi a párommal egy éven keresztül éltünk távkapcsolatban. Mindig más hogy találkoztunk Volt mikor 1 hét de voltt mikor 3 is. A lényeg az hogy mindig szexeltünk és minden szabad percünket egymással töltöttük sokat beszélgetünk él hogy teljes legyen a szerelem szexeltünk hatalmasokat.

Kivoltunk éhezve egymásra mivel keveset taliztunk nagyon fontos voltt a szex és elképzelhetetlennek tartottam h én vagy ő el utasítják egymást.

És az hogy csetljen én vagy ő, miután nemtalálkosztunk heteket, nálunk az kizárt voltt, megszünt a világ számunkra ha végre együtt lehetünk.

7 éve vagyunk együtt mostanra már együtt élünk és van egy gyönyörű kislányunk

Tehát át lehet vészelni a távkapcsolatott! Csak kellően szeretni kel egymást

Szerintem beszéld ég vele észt a dolgot mert ez arra vall hogy valami nincs rendben

!

És tegyél a te fejedben is rendet, mert ha azon kaktogsz hogy ménem dugot veled Pár percet, akkor te is csak a szexuális vágyaidat akartad ki élni magyarán üríteni akartál. És ez arra val hogy veledsem van rendben minden, mert egy távkapcsolatban ha szeretitek egymást akkor a szex az ne az legyen hogy pár percig csak...... Hanem legyen ösze bújós szerelmeskedés és végre érizd a szerelmedet akit hetekig nemlátál!

2018. júl. 10. 01:32
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
11-es, lehet neked belefér, hogy megerőszakolod a csajodat, mikor szexet akarsz, akkor is, ha vérzik és gyakorlatilag örül, hogy él, úgy fáj a hasa, de értelmes embernél ez nem opció.
2018. júl. 10. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es

11 es vagyok es en vagyok a no, es nekem nem fer (be) bele az h kethetente randi es pont akkor nem kivanja valamelyikunk. Oke persze ha a pasim nem kivanja pont akkor, nyilvan nem fogom megeroszakolni mert mindenkinek lehet rossz napja, de mas az amikor mindennap tali/egyutteles es barmikor lehet szex es mas az amikor csak hetente vagy 2 hetente.

Ez tok olyan h kb egy honapja leestem a lepcson, kb olyan szinten fajt mindenem, h menni alig tudtam es csak azert nem randiztunk mert a pasim mondta h elobb gyogyuljak meg es utana minden mehet.

Nyilvan, az idealis az lenne ha mondjuk egyuttelnenk es akkor mindenkinek lehet olyan h nincs kedve/hangulata a dologhoz Na de ket hetente egyszer? No way.

Persze mondjuk a mensim elso napjan nyilvan nem csinalnam mert az faj, de a masodik naptol kezdve abszolut-sztem minden embernek mas az alapveto szex igenye, es mas a prioritasa es ezzel nincs semmi baj.

2018. júl. 10. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!