Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális az ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ha a párom akivel 4 éve vagyok együtt 3 közös gyermekünk van az más nőkre hmmm-ög (èn is ott vagyok mellette) meg lajkolgat fbokon lányokat ès dicséri őket? És ezt mind nyilvánosan teszi?!

Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 22:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi megnézi a nőket csak nem mindegy,hogy ezt hogy teszi. Ahogy a Te párod az pofátlanság. Az a minimum h ha ott a párja nem csinálja/ ha igen észrevétlenül meg komment nélkül. Én a helyedben jól beoltanám minden egyes ilyen esetnél.
2018. júl. 9. 06:07
 22/26 A kérdező kommentje:
#15 beszéltem én már vele,de nem hat rá. Az nap lehet hogy nem csinalja,de másnap folytatja!
2018. júl. 9. 06:33
 23/26 anonim válasza:
73%

Hagyjad, hogy apuci kiverje magának pár hétig a fb előtt ücsörögve. Aztán lehet hümmögni miért nincs szex otthon.

Én nem csinálnék ebből gondot, a legtöbb ilyen együgyű tahó. Szrd le, nézelődjél te is! Nem ő az egyetlen hím a világon.

37n

2018. júl. 9. 07:16
 24/26 anonim ***** válasza:
80%
Te is nezd a pasikat,meg hummogjel.
2018. júl. 9. 07:25
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az se normális, hogy erre te három gyerek után figyeltél fel. A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el... Szerintem nézd el neki, amilyen észkombájn vagy szerintem benned is van bőven tolerálni való.

Ilyen dolog hogy nem szúrta ki korábban a szemedet? Nem akartad te észrevenni, valld be. Vagy ne valld be, tök mindegy. Az ilyen egyszerű nőknek csak azt tudom mondani, hogy egyék meg, amit főztek.

2018. júl. 9. 11:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de az nem normális,aki pár hónap után már gyereket csinál egy pasasnak,utána meg még szakmányban kettőt. Mert az húú,de szerelmes ,meg akarja. Még 14 évesen oké,hogy ennyi esze van valakinek,de később... Majd nézd meg magad nemsokára egyedülállóként három gyerekkel a nyakadban..Meg hogy ki fog így bevállalni később. Nem itt kellen sírni,meg választ várni,amit amúgy is tudsz már,hanem gondolkodni (kellett volna). Kérdésedere válaszolva:nem normális,csak bunkóéknál. De te sem vagy az,ha ezt tűröd.
2018. júl. 9. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!