Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha a párom akivel 4 éve vagyok együtt 3 közös gyermekünk van az más nőkre hmmm-ög (èn is ott vagyok mellette) meg lajkolgat fbokon lányokat ès dicséri őket? És ezt mind nyilvánosan teszi?!
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 22:34
11/26 anonim válasza:
#10 nem, szerintem ez egy másik csaj
12/26 anonim válasza:
Egy bunkót fogtál ki. Még ha elhanyagoltad is magad,akkor sem nyilvánul így meg senki intelligens ember fia sem. Az elsőnek üzenem,hogy nem,nem minden férfi ilyen. Az intelligensebbje nem.
13/26 anonim válasza:
Vte folyamatosan terhes vagy, mit vártál?
14/26 A kérdező kommentje:
Én egy másik lány vagyok. Igen terhes voltam folyamatosan mert ő akart a legjobban gyereket tőlem és össze kötni az életet velem.
Mondogatják hogy szeret ,nem kell neki más stb. De nem értem akkor mert csinálja ezt!!!
2018. júl. 8. 23:18
15/26 anonim válasza:
Volt egy exem, aki röhögve mondta a pofámba, hogy “nézni szabad” Végülis oké, de ne úgy csinálja, hogy közben fogom a kezét.. Beszélni kell vele, hogy megalázónak érzed, ha ezután sem változik semmi, akkor menjen, aztán csináljon amit akar
17/26 anonim válasza:
A legtöbb nő test a szülés után megváltozik.
Neked 4 év alatt volt 2 terhességed.
De ha csodás bikinimodell lennél a pasik idővel azt is megunják,újra vágynak.
Aki ezt nem tudja megérteni,az nem ismeri,érti a férfiakat...
18/26 anonim válasza:
Nem monden férfi tahó,utolsó :)
19/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem tisztel, oké senki se vak de legalább nem a képedbe csinálná.
20/26 anonim válasza:
Nem vagyok tahó,csak nem vagyok álmodozó.
Annyira naivak egyes nők.
Ez,amiben élünk,társadalmi létforma egy mesterséges dolog.
Az ember pedig egy ösztönlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!