Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire megijedtem az eljegyzéstől?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, barátom pedig 20 éves. 2,5 éve vagyunk együtt. Mielőtt összejöttünk mind2-en tudtunk bulizni valamennyit. Előtte 2 rövidebb kapcsolatom volt, neki 1. Ő nagyon szerelmes, én is nagyon szeretem,viszont nálam a szerelem kezd elmúlni, viszont mással el se tudnám képzelni. Érzem ő az igazi, okos, helyes, inteligens, és megbecsül. Nála jobbat ha keresnék se találnék. 1 éve lehettünk együtt kijelentette, hogy ha dolgozna már a felesége lennék. Mondanom sem kell nagyon örültem neki. Sok barátnőmnek kérték már meg a kezét. Szinte imádkoztam titkon, hogy mielőbb menyasszony legyek. Teltek a hónapok, elvoltunk. Aztán idén februárban magától kijelentette, hogy 1 éven belül meg fogja kérni a kezem. Én úgy örültem, hogy azt el sem lehet mondani. Többször láttam fb-on, hogy korunkbeliek eljegyezték egymást. Nyálcsorgatva néztem a képeiket, és reménykedtem. Aztán már egyre kevesebbet gondolkodtam ezen a témán. Ma volt egy furcsa álmom, aminek a lényege az volt, hogy kimentem külföldre és miútán hazaértem valami furcsa gyűrűvel megkérte a kezem. Miútán felkeltem kész voltam. Majdnem bepánikoltam, hogy úristen... Azóta nem megy ki ez az egész a fejemből. Hirtelen nagyon megijedtem ettől az egésztől. Ha mostanában megkérné a kezem tuti sokkot kapnék. Kezdem belátni erre még nem vagyok kész. Pedig eddig annyira vágytam rá. Mitől lehet, hogy ennyire megijedtem? Szeretem, nem akarok mást. Vele akarom leélni az életemet, tőle akarok majd gyerekete ez fix. Mégis...
2018. júl. 8. 22:14
1/5 A kérdező kommentje:
*gyereket.
Elnézést a hibákért, elég fáradt vagyok.
2018. júl. 8. 22:15
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális 19 évesen, nekem most 25 évesen is az lenne, bár én nem fogok házasodni.
De neked sem ajánlom, ha a szerelem már most múlik.
2018. júl. 8. 22:28
3/5 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még,csak a cukormázat látjátok. Amitöl megijedtél az a valóság.
2018. júl. 9. 03:38
4/5 anonim válasza:
En is azt hittem hogy a 19 eveskori pasimmal fogom leelni az eletemet. Meg csak 4 ev telt el, de mar egyszerre szegyellem es rohogok magamert ezekert az egykori gondolatokert :"D.
2018. júl. 9. 05:39
5/5 anonim válasza:
19 évesen HOVÁ akarsz eljegyzést? Szép rózsaszín habos-babos dolognak tűnik, csak épp az álmod ráébresztett, hogy NEM akarod ezt az egészet.
Szinte gyerek vagy, tanulj, szerezz szakmát, dolgozz, éljetek együtt!, és AZUTÁN ezdjetek eljegyzésben gondolkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.