Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, ti a természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti a természetes körmű lányokat szeretitek vagy a műkörömös/gélkörmöseket?

Figyelt kérdés
Nos én 16/L, anyukám tegnap feltette nekem azt a kérdést, hogy akarok-e gélkörmöt tetetni magamnak? Ez meglepett, nem vagyunk konzervatívak túlságosan, de tőle nem vártam. Szóvall milyen csajokra buktok? Lhete hajszínt és egyéb tulajdonságokat is felsorolni. (én 1,70m magas, barna hajú, barna szemű lány vagyok, mellesleg)
2010. jún. 18. 00:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként bejön a hegyes imádom mikor a zacsit cirógatják vele! :) De ha nincsen műköröm az sem gond csak ápolt legyen ha igazi ha mű! Annál nincsen kiábrándítóbb mikor lerágott, letört, koszos stb...!
2010. jún. 18. 06:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy fiúnak mindegy úgysem azt fogja nézni max ha jól meg van csinálva megdicséri, de annyira nagyon nem érdekli.

16/F

2010. jún. 18. 07:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Két évig volt műkörmöm, először zselés majd porci...hát szétcseszte a saját körmöm rendesen :( Amúgy nekem mindig sima egyszerű francia volt, semmi extra. A hegyes körmöt nem ajánlom, ahogy körbekrdeztem a pasik nagy többsége undorítónak tartja.
2010. jún. 18. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
műköröm!
2010. jún. 24. 17:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Kor, nem?
2010. jún. 24. 17:54
 16/21 anonim ***** válasza:

ha nem rib@ncos 4-5cmes csillogo meg uv színű rikitó valami akkor szép lehet egy műköröm is.de csak a természetes.francia vagy mi a fenének hivják.mindent tudni kell viselni!

22F

2010. jún. 24. 17:55
 17/21 anonim válasza:
Természetes!
2010. jún. 24. 17:55
 18/21 anonim válasza:

Szerintem a természetes a szebb!

17/F

2010. jún. 24. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
nem ajánlom,főleg ha szépek az igazi körmeid!nekem is az volt,már lassan féléve csináltatom,ma szedettem le,és teljesen tönkretette a körmöm,beszakadt,letörnek,nagyon csúnya lett tőle!nem is rakatok fel egy darabig,talán rendbe jön...nekem mindenféle volt már rikítótól simáig..nekem általába megdícsérték=)21L
2010. jún. 24. 18:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Természetes!
2010. jún. 24. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!