Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök hisztizne hogy a vb döntő estélyén inkább valami közös programot csináljatok, hogy állnátok ki magatokért? Csak sportszeretők válaszoljanak.
Attól függ, hogy mikor voltunk előtte utoljára és mikor lehetünk együtt megint.
Ha előtte nem voltunk együtt 1-2 hete, és megint nem fogunk tudni érdemileg időt együtt tölteni ezután 1-2 hétig, akkor én passzolnám a meccset, meg tudom nézni ismétléssel is.
A párom többet ér, mint egy vb meccs. Hiába van vb, ha aztán nincs párom, akivel amúgy együttlehetnék, mert elhagyott mert keveset voltunk együtt és mindig volt fontosabb nála..
Elhajtanám a fa...szba, ha erre kérne.
Ha szeretném a focit. :)
A férjem szereti és nézi is
Én meg horgolok iszom 1 pohár rozét és sorozatot nézek és élvezem a “ szingli estéket “ a párom is élvezi , hogy kicsit magában lehet
Igen jó a házasságunk de mi szeretünk egyedül is lenni csak magunk és azt csinálni amit akarunk momentán foci horgolás sorozatozás
Szerintem nem erről szól egy kapcsolat , hogy beosztjuk a másik idejét és nem azzal kell éreztetni a szeretet , hogy egymáson lógunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!