Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az ha egy férfi 1-2 hónap után megkéri a barátnője kezét?

Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon nem!
2018. júl. 6. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Látom a bolond nők nagyon felpontozzák egymást és érvelnek is ezerrel, de konkrétan mi ellen is?

Egy lánykérésről van szó, akármikor fel lehet bontani, ki lehet belelő lépni, az valójában semmit nem jelent csak PONT hogy a férfi KOMOLY szándékait vetíti előre. Jah és mikor is kérje meg a barátnője kezét, ha nem akkor amikor éppen szerelmes? Kitalálom, 5 év után amikor már egymásra untak kb és semmi tűz, semmi újdonság.

Vagy törvénybe van foglalva, hogy lánykérést csakis és kizárólag másfél és két év együtt járásnál lehet megejteni, abban a 6 hónapnyi intervallumban mert, ha nem így történik és korábban akkor ugye nemnormális az illető férfi, ha pedig később akkor ugye csak a nő idejét vesztegeti.

Néhány nőnek itt az oldalon nem tudom milyen mentális sérülése van, hogy számukra vagy mindenki szociopata vagy nemnormális vagy bolond, de sürgősen keressen fel egy orvost mert hiányában van az életszerű gondolatoknak.

2018. júl. 6. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de az ilyen éretlenek miatt már semmi értéke sincs az eljegyzésnek, mint a kérdező.

Régebben sokkal nagyobb értéket tulajdonítottak ennek is. Mára meg? Mi lett belőle? Egy eljegyzés nem futószalagos gépezet. Annak értéke van, komoly szándékkal.

De akkor nyugodtan, minden jöttmentet el lehetne jegyezni, hisz semmi értéke és értelme sincs, hisz bármikor felbontható.

A házasságnak sincs akkor értelme, hisz lehet, hogy válás lesz a vége.

Élni sincs értelme az embernek, hisz úgyis meghal.

2018. júl. 6. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, az, hogy az ember egy ilyen fontos döntést meghozzon, nem elegendő egy két hónap. Az alatt nem ismeritek meg egymást kellően... Az ilyen dolog számomra felelőtlenség.
2018. júl. 6. 14:51
 15/17 anonim ***** válasza:
21%

Régebben 18-19 házasodtak az emberek. Ha most ezt valaki kiírná ide az oldalra egyből minden "épelméjű" azzal jönne, hogy még gyerekek, korai, éppen, hogy kiléptek az iskolapadból, mégis hogy képzelik.

Szerintem manapság teljesen mindegy mikor történik az eljegyzés, az esetek nagy részében válás vagy szakítás lesz a vége. Tök mindegy hány év után vagy milyen korú emberek.

Anyum is 51 éves és most szakított, az eljegyzés pedig 3-4 év után történt. És ugye felnőtt emberekről beszélünk.

Tényleg komolyan azt gondolják itt az emberek, hogy akit eljegyeznek 20-23 évesen azzal még együtt lesznek 70 éves korukban is? Történik egy eljegyzés aminek vagy szakítás a vége vagy nem, de nagyobb esetben az első variáció. Az ember akkor kérje meg a barátnője kezét amikor úgy érzi, hogy őt akarja és ne akkor amikor 20 évre előre minden el van tervezve listaszerűen.

Ébredjetek már fel. Ennyit arról mi normális és mi nem...

2018. júl. 6. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

Én úgy gondolom , hogy igen normàlis. De ez az adott embertől és a pàrjàtól függ, mennyire veszi komolyan , milyen a kapcsolat stb...Nem mindig minden fekete- fehèr.

Engem konkrétan 1 hónap kapcsolat utàn kért meg a férjem. 1,5 hónapja ismertük egymàst. Mi màr akkor azt éreztük hogy összetartozunk. Ennyi.

Egyébként csak mert megkérnek valakit, azt nem úgy kell elképzelni, hogy azonnal mennek a hivatalba összehàzasodni.. Mi pl összességében 1,5 év kapcsolat ( fél év együttélés) utàn hàzasodtunk. 8 éve vagyunk együtt, nem, egyikünk sem őrült és egymàs agyàra sem megyünk,, vàlni sem tervezünk. Szeretjük egymàst, 2 gyönyörű kutyàt nevelünk, boldogok vagyunk. Vannak olyan pàrok akiknél a / veled akarom lelélni az életem/ érzés màr az elején jön.

Egyik régi baràtnőmet a férje 6 hét jàràs utàn kérte meg, boldog hàzasok 10 éve, most vàrnak gyereket.

Lehet teljesen normàlis igen. Ezt csak azok tudjàk akik àtélték.

2018. júl. 6. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
40%
Párom már kettö hetes kapcsolat után már kimondta,hogy velem tervezz ősszeházasodni. Azota is azon dolgozunk ,hogy őssze tudjunk költözni és szerelmesek vagyunk egymásba. Én 24N ő 23F
2018. júl. 6. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!