Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezzel ő mit akar?
Figyelt kérdés
Ő beszámol nekem minden mozdulatáról pedig nem is kérem, állandóan ír, hogy mit csinálok, egy nap akár 5-ször is felhív.2018. júl. 6. 09:09
1/12 A kérdező kommentje:
A barátomról van szó, akivel 2 hete járunk.
2018. júl. 6. 09:09
2/12 A kérdező kommentje:
Meg állandóan azt mondja hogy mindig aggódk értem.
2018. júl. 6. 09:11
3/12 October15 válasza:
Nyilván szeretné ha te is beavatnád. Tudom is én lehet távolságtartónak gondolja azt, hogy nem teszed.
Ami 2 hét után amúgy érthető [mármint, hogy nem avatod be non-stop mindenbe] de nyilván az ő részéről is érthető a dolog.
26F
5/12 anonim válasza:
Azt, hogy ő mit akar ezzel, mi nem fogjuk tudni megmondani, talán vele kéne megbeszélned. Én mondjuk megzakkannék, ha ennyire rámtelepedne valaki.
6/12 anonim válasza:
Szeret, talán szerelmes is beléd.
7/12 anonim válasza:
Kapcsolat elején ez van túl friss ilyenkor normális ha az egyik vagy mindketten többet szeretnének tudni a másikról mert ez még érzékeny időszak majd késöbb lehet abba hagyja
8/12 anonim válasza:
Komolyan, nem lehetsz ennyire h..lye, hogy még azt se látod, hogy ez a pasi beléd habarodott és azt szeretné, ha felemelnéd a s..gged és ha akarod őt, akkor ezt bizonyítsd neki. És ne add az érintetlen jégkirálynőt!
Te miért hátráltatod ezt a kapcsolatot?
9/12 anonim válasza:
>Vajon ezzel ő mit akar?
Miért tőlünk és nem tőle kérdezed, te szerencsétlen? Ez a legfontosabb időszak arra, hogy megértsétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!