Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak akik már megcsalták a pártjukat - hogy tudtok így tovább lenni a megcsalt féllel, mit érezték?
Én ezeket látom a saját környezetemben:
1. Nem monogám típusú ember házasságra lép, mert ezt várja el a környezete meg a társadalom. A nőt talán jobban szereti, mint a többit, akivel eddig találkozott... igazi szerelemmel nem, de érez iránta vmit. De az új punik mindig kellenek.
2. Azért marad a nővel, mert akkor vasárnapi apuka lenne, azt meg nem akarja, vagy nagyon nehezen tudná magát eltartani, ha felmondaná a közös háztartást.
3. A feleséget házicselédnek és ingyenpuninak tartja, azt meg nem akarja feladni. Kényelmes dolog, hogy van, aki mossa az izzadt ingét, sz..os gatyáját, és széttegye a lábát, ha épp kanos.
Szerintem pont lesz@rják hogy mit érez a párjuk.
Kb nem kellene megcsalni.
Ha meg nem szereti el lehet menni.
És hogy sokan miért mennek félre? mindennek oka van.
Anyuka mindig fáradt...mindig félre löki a párját aki megcsalja..némelyik pasi talán megbánja és nem teszi meg többé..de sokkal többen nem bánják...sőt....csak azt nem értem miért nem mennek akkor a szeretőhöz?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!