Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akit nagyon megviselt, hogy megcsalták/elhagyták?
Még most is tart. 3 honapja tudtam meg, hogy akibe szerelmes voltam, akiert kepes voltam megcsalni a férjem, aztán el is válni, az valójában egy háremben tartott. Gyereket igért blabla...aztán kiderült egyik nap velem, másik nap második, harmadik nap harmadik háremhölgy hétvége meg a nejéé volt. Én meg vak voltam. Már akkor pszichológushoz jártam, hogy tudjak dönteni, ő meg jaj de sajnált és támogatott.
Aztán az egyik háremhölgy várandós lett. Elzavarta abortuszra. Utána persze még szeretett volna vele szexelni.
Én vagyok a világ ökre. A pasas természetesen visszakúszott anyuhoz és mindenkit megfenyegetett rendőrségi feljelentéssel és kirúgással, ha szétkürtölnénk mit tett velünk buta libákkal.
Aki megcsal azt hajítsátok ki a szemétdombra, mert odavaló. Én nem bírtam volna visszamenni a hazastarsamhoz es nem is bocsátok meg egy ilyet.
Szóval túl leszel rajta és ne bánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!