Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akit nagyon megviselt, hogy megcsalták/elhagyták?

Figyelt kérdés
Írjatok! Röviden mi történt? Meddig tartott feldolgozni a traumát? Én már néha úgy érzem nem bírom tovább. Minden percem ez tölti ki. Tapasztalatok? Mi enyhítheti? Még bízom abban hogy helyrejövünk. Első nagy szerelem, komoly kapcsolat, házasság, gyerekek.
2016. márc. 27. 20:03
 1/2 VirágésBence ***** válasza:
Szia! :) Ha gondolod nagyon szívesen meghallgatlak és beszélgethetünk róla privátban, nekem novemberben ért véget egy másfél éves kapcsolatom, több, mint 30szor megcsaltak és minden egyes alkalomról tudtam, de nem léptem, mert nem volt elég önbizalmam, gyáva voltam és szerelmes. Véget ért, a srácot is megviselte a kapcsolat, mindketten pszichiáterhez járunk. Persze nem csak ezért, nem ilyen egyszerű a történet, de hosszú lenne itt leírni. :)
2016. márc. 27. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Még most is tart. 3 honapja tudtam meg, hogy akibe szerelmes voltam, akiert kepes voltam megcsalni a férjem, aztán el is válni, az valójában egy háremben tartott. Gyereket igért blabla...aztán kiderült egyik nap velem, másik nap második, harmadik nap harmadik háremhölgy hétvége meg a nejéé volt. Én meg vak voltam. Már akkor pszichológushoz jártam, hogy tudjak dönteni, ő meg jaj de sajnált és támogatott.

Aztán az egyik háremhölgy várandós lett. Elzavarta abortuszra. Utána persze még szeretett volna vele szexelni.

Én vagyok a világ ökre. A pasas természetesen visszakúszott anyuhoz és mindenkit megfenyegetett rendőrségi feljelentéssel és kirúgással, ha szétkürtölnénk mit tett velünk buta libákkal.

Aki megcsal azt hajítsátok ki a szemétdombra, mert odavaló. Én nem bírtam volna visszamenni a hazastarsamhoz es nem is bocsátok meg egy ilyet.

Szóval túl leszel rajta és ne bánd.

2016. ápr. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!