Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar ha barátnőm csak olyan rövidnacikat hord amiből kilóg a segge?
Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 11:06
21/24 anonim válasza:
Engem is zavarna, szerintem rohadt undorító, hogy látszik a fél seggük. Az én barátnőm nem hord ilyet, mivel nem rbanccal kezdtem. Mondd meg neki, hogy neked nem tetszik és közönségesnek tartod, ha van egy kis esze akkor többet nem húz ilyet.
22/24 anonim válasza:
Nem vagyok prűd, de alapvetően zavar, hogy elég sok ilyen nő mászkál pit5avillantó rövidnadrádban. Amellett, hogy tényleg nem higiénikus, piszkosul közönséges és egyáltalán nem szexi. Ennél csak az a keményebb, amikor 15-16 éves lányok vesznek fel ilyen ruhákat.
23/24 anonim válasza:
Engem is zavarna, még az is zavar, ha idegen lányok hordanak ilyen illetlen viseletet. Mondd meg neki, hogy nem illik ilyen nadrágban mászkálni.
24/24 anonim válasza:
Nem csak téged.
Közönséges.
Múltkor láttam egy tizenéves kislányt ilyenben... Komolyan nem értem mire jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!