Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan hisztériázik a pasim még mindig ezért, vagy tényleg a bolhából csinál elefántot?
Azért folyamodok ahhoz, hogy kiírjam ide, mert iszonyatosan idegesít, hogy a barátom mindig ezt hánytorgatja fel, és szerintem tökre a bolhából csinál elefántot.
2 éve az egyik szülinapomon ő kivett szabadságat a szülinapomra, én pedig mondtam neki, hogy örülök, hogy kivette a szabit, így többet lehetünk együtt, viszont nekem délelőtt van picike programom, amit anyáék szerveztek. Ezt már azután tudtam meg, hogy ő kivette a szabit, de még volt 1-2 nap a szülinapomig. A programra, amit anyuék szerveztek nekem délelőttre már hosszú évek óta vágytam, és nem akartam nemet mondani rá, mert tényleg nagyon szerettem volna részese lenni végre a dolognak. Azegész program délig tartott nem tovább, utána már a barátommal tudtam lenni, (ha elment volna dolgozni, akkor csak este tudtunk volna találkozni.) És azóta is azt hallgatom, hogy én milyen szemét vagyok, amiért ő kivette szabadságot a szülinapomon, (nem szervezett semmilyen egész napos programot, egyáltalán semmi ötlete se volt), és én nem vele töltöttem az egész délelöttöt is, hanem elmentem az anyáéktól kapott szülinapi ajándékomra is. Ezt már 2 éve megkapom, hogy ezért milyen szemét vagyok. Tényleg akkora szemét voltam, amiért részt vettem a másik nekem szervezett porogramon, amire évek óta vágytam? (Nem volt opció, hogy hozzam a barátomat, is, mert csak halálra unta volna magát, így legalább heti 1x kialudhatta magát.) Szerintem egyáltalán nincs igaza a barátomnak, és gyerekes, hogy még mindig ezt hozza fel, ha vissza akar nekem vágni, hogy de már én is voltam "szemét" vele. 26 éves a pasi, én pedig 23 éves lány vagyok.
Nem jogos amit csinál. Az ember viccből felemleget hasonló sérelmeket szócsata közben, komolyan ez nem vehető.
El kell fogadnia, a szülinapodon neked kell, hogy jó legyen, és ha te azt választottad, akkor ez van. Más felől ez a kőkemény pozitív visszajelzés neked, mert az azt jelenti, hogy az elmúlt 2 évből nem tud semmi "bűnt" felhozni ellened. Jól csinálod :)
A pasidnak meg üzenem, hogy legyen férfi.
35F
Atyaég, a párod nagyon kész...
Helyében örülte volna neked, jó mulatást kívántam volna a szüleiddel én meg elnyúltam volna az ágyban délig feküdni meg sorozatozni meg ágyban reggelizni :D
29n
Félig meddig tényleg igaza van az 1-esnek.
Mindig csak a problémákat hallani. Alapjáraton nyilván egy kívülállónak nincs vele baja, de tény, hogy csupa gyökereket választotok magatoknak.
Te döntsd el, hogy csak felfújja a dolgokat és meg lehet beszélni és lenyugszik ....amit kétlek mert 2 éve tart....
Szóval meddig akarod még hallgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!