Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom folyton lehordja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom folyton lehordja a kinézetem, akkor minek van velem? Már önbizalmam sincs.

Figyelt kérdés
Sok rajtam a festék,meg foltos,pedig mindenki szerint gyönyörűen sminkelek,meg ezt is tanulom. Kozmetikus vagyok és most tanulom a sminket. Ő folyton lehordja,gáz a ruhám gáz a hajam. Akkor minek van velem? Pedig állitólag neki senki más nem tetszik,csak én. Dagadt vagyok,puffancs vagyok szerinte pedig 49 kg vagyok 65 centi és heti 3-4x edzek. Önbizalom hiányos vagyok,pedig a férfiak megnéznek az utcán,utánam szólnak szinte mindíg,gondolom annyira gáz nem lehetek, miért teszi ezt velem? Pedig annyira igényes vagyok mindenemre... :( 22L/ a párom 27.
2018. júl. 4. 20:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Jó kis önbizalom, ami ettől függ...
2018. júl. 4. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Ébresztő Csipkerózsika!

Nem szeret téged.

2018. júl. 4. 21:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként kedves"...

Persze, ha épp nem bunkó, és nem építi le tudatosan a maradék önbizalmad, akkor kedves... Igazán jófej.

Úgyhogy maradj mellette, miközben egy ronda selejtnek érzed magad, mert hátha megkér, és akkor mehet a kép Instára, hogy a barinők irigykedjenek. Igaz, hogy jó sz.ar házasság lesz, mert lassan smink nélkül világosban nem mersz előtte mutatkozni, de dugni sötétben is lehet.

Addig se hagyod el, amíg olyan selejtnek érzed magad, hogy örülsz, ha egy ilyen sz.ardarabnak kellesz még. Igazad van.

2018. júl. 4. 21:30
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hat valahogy le kell epitenie teged, hogy legyel olyan hulye, hogy belemenj vele ilyen tavlati tervekbe vele. A parod egy beteg ember es nem, nem torodik veled. Caak fosik elveszteni teged, ezert egyre inkabb azon dolgozik, hogy osszetort onbecsulesu labtorlot csinaljon beloled, akihez vegul megmentokent le tud ereszkedni. Es meg te legyel halas hogy o mindezek ellenere szobaall veled...

Jol halad a terve, mar most osszetort labtorlo vagy.

2018. júl. 4. 21:40
 15/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van.
2018. júl. 4. 21:49
 16/24 anonim ***** válasza:
17%

Azért egyszer megnézném egy statisztikát, hogy hány kapcsolatot cseszett szét a gyk. :D

31/f

2018. júl. 4. 22:51
 17/24 Sunshinedoll ***** válasza:
Mer idióta
2018. júl. 5. 01:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Bántalmazó kapcsolat előszobájába vagy. A barátodnak van baja az önértékelesével, ezért épiti le a tied is. Hogy eszedbe ne jusson, hogy ilyen kinézettel másnak is kellenél, és érezd magad megtisztelve, hogy ő viszont így szeret. Persze ezt leszámítva kedves veled (még), ezzel is azt erősítve benned, hogy ő mennyire szeret, hogy magához láncoljon. Aztán idővel jön majd a többi leépítés is, ami mar nemcsak a külsődre fog vonatkozni, a kedveskedései pedig egyre jobban elmaradnak. Te meg bele kerülsz a mókuskerékbe, minél jobban ledegradál, annál jobban fogsz kapálózni, hogy megfelelj neki, és elcsipj tőle szeretetmorzsákat. Hisz az elején még nem ilyen volt, és reméled, hogy még lehet olyan. És mindeközben teljesen tönkremész benne.

Tudod, hogy hány ilyen sztorit olvasni itt a gyk-n is? Csak addigra már házasok, meg van gyerek is, a nő meg már teljesen le van építve, és nem olyan egyszerű már kilépnie ebből. És persze megy a védekés, hogy régen nem ilyen volt. Persze ennyire nem volt ilyen, de mar akkor is voltak jelek, csak még enyhébben, amikel megalkudott a szerelem miatt.

Te ne tedd. Akármilyen szerelmes is vagy, észre kell venni, hogy nem normális a kapcsolat, és kilépni belőle. Hiába kecsegtet jól hangzó távlati tervekkel, az ilyen kapcsolatból lépni kell minél gyorsabban.

2018. júl. 5. 08:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerinted te ezt érdemled? Mert a kis színjátéka a virággal pont azért van, hogy ne szakíts. "De hisz szeret, hozott gazt. Igaz, hogy undorítónak tart, de néha oan romcsika."

Ha szerinted is egy darab szar vagy, maradj vele. De ha többre tartod magadat, hagyd a fenébe ezt a nyomorékot.

2018. júl. 5. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menj hozzá feleségül. Elcsesznéd az életed az tuti. Ahhoz mást kéne választani.

ezek az ajándékok meg egyebek....ezt meg annak is adom akiért nem vagyok oda-vissza. Nem ezen múlik.

2018. júl. 5. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!