Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat? Hogy érzed magad lelkileg? Kinek mi a véleménye a távkapcsolatról?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 10:12
11/13 kokohoho válasza:
Az a párkapcsolat, amelyik nem párban élve történik, nem párkapcsolat! Az ismeretségi körömben minden kapcsolat megsinylette a távkapcsolatot, ezért csak nagyon nyomós okkal tartom elfogadhatónak, ha már végképp nincs más megoldás! A távkapcsolat működése nagyrészt a bizalmon és az önámításon alapul,,,, a kényelmes strucc politikán "amiről nem tudunk, az nem is fáj", ezért jobb nem is tudni arról, ami csak bonyodalmakat okozna és elrontaná az áhított idillt. Ennél csak az önemésztés a rosszabb, mikor ott bújkál a gyanakvás és nem hagy nyugodni,,,, ha nem bújkálna, majd jönnek a "jó akarók", akik elültetik a magvát. Véleményem szerint a távkapcsolat, egy párkapcsolaton belül, csak egy közös cél érdekében, elöre meghatározott, jól beláthatóan rövid ideig működhet, amin még a cél el nem érése sem szabad, hogy jelentősen változtasson. A lelki része nem ér véget a végével, mert ha utánna bármelyik fél tesz valamit, ami a másiknak nem tetszik, jönnek a gyanusítgatások, kimondva, vagy kimondatlanul, hogy valyon mimindent csinálhatott, amikor Ő nem volt ott vele. 2 évvel ezelőtt kimentem dolgozni 3 hónapra és még ma is vannak zöngéi, pedig már 35 éve vagyunk együtt a párommal. Az öcsémnek 2 év után ráment a házassága, a másik öcsém kamionozik és még mindég nem tudott családot alapítani, pedig már lassan 50 éves lesz,, 1 nő sem tudta hosszútávon tolerálni, hogy mindég úton volt. Bionyára vannak más tapasztalatok is, de én ezeket éltem meg!
12/13 Meton válasza:
Van, akinek életrforma a távkapcsolat. Gondoljunk a hajós feleségekre, akiknek a férje hetekre, hónapokra elmegy otthonról. Ugyanez van a katonáknál is. Ilyrnkor a hajósfeleségek, vagy a katonafeleségek összejárnak. Ha egyedül van a nő, rögtön kikezdik, ezért jó, ha valamilyen közösségbe tartozik, mert akkor a közösség megvédi. Ma már sok munka megkívánja, hogy hosszabb-rövidebb időre elhagyjuk a családot. Ehhez fel kell nőni, másképp nem megy. Nem az a megoldás, hogy a távkapcsolat nem működik.
13/13 anonim válasza:
"Nincs veszekedés." Nekünk csak akkor ment igazán. Kb. 4 hónapot voltunk távkapcsolatban de akkor is veszekedtünk a legtöbbet. Mondta hogy x napon jön, aztán mégsem jött, én megsértődtem, összevesztünk, félreértések, stb. Hiányzott nagyon, főleg hogy ahhoz voltam hozzászokva hogy azelőtt minden nap együtt voltunk. Azóta hazaköltözött és lám nincs veszekedés. Hagyjuk már ezt a baromságot hogy a jó kapcsolat titka a távkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!