Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki vagy túlreagálom a dolgot?
Nem értem az ilyen csajokat, mintha a "túlreagálod" és a "hisztizel" két varázsszó lenne. Bármit megtehet veled a pasid, és mindegy, hogy neked mennyire esik sz.arul, elég, ha ezt a két varázsszót kimondja, és mosolyogva nyeled le. Jujj, csak azt ne mondják, hogy túlreagálsz....
Miért, akkor mi van?
Te érzed, hogy ez neked mennyire esik rosszul, mennyire bántó, és nem a tapló pasiját dönti el, hogy mit érezhetsz. Értve vagyok?
Jó, utolsó, de ha mindenhol ezt kapja meg, hogy ezt nem szabad, ezt túlreagálod, stb. akkor az emberbe beleivódik ez.
Kérdező, szerintem tudod a választ, hogy mit kell tenned.
Nem reagálod túl, ez így iszonyú taplóság. Az meg pláne, hogy nem veszi figyelembe, hogy neked ez rosszul esik.
De nem fog változni semmi, ha csak eltűröd. A "hiszti" nem használ.
Legközelebb ilyen van, akkor küldd haza, amikor rákezd. Vagy ha te vagy nála, te menj. Nem kell semmi balhé, tök nyugodtan mond meg neki, hogy szedje a sátorfáját, erre már nem vagy kiváncsi.
Igazatok van. Az sosem zavart, ha más csaj tetszik neki. Attól, hogy megnéz valakit, nem fogok hisztizni. De most már ezt túlzásnak érzem. Ha szóvá teszem, akkor ő van megsértődve.
Köszi a válaszokat! Lehet lassan szakítás lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!