Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavar a párom a kolléganőjével?
Elkezdtem aggódni. 3 éves kapcsolat, 22 évesek vagyunk.
A párom decemberben váltott munkahelyet, ahol kb. 3-an vannak fiúk, és 10 lány.
Az egyik csajról elkezdte mondani a párom, hogy mennyire idegesítő mert iszonyatosan buta, csúnya és folyton vihog, és az egyik sráccal már beszólogatnak neki mert nem bírják. A lényeg, hogy történt, hogy felhívott a párom kajaszünetben, és hallom a csajt vihorászni, a párom meg közvetítette, hogy miket mondd neki a csaj, a csaj meg vihorászott.
Utána jött az, hogy a barátom munkaügyben felhívta többször is a csajt telefonon(ez érthető, munkaügy).
Utána jött a számomra furcsa dolog. A csaj vidéken lakik, de a munka miatt albérletben lakott Pesten, amíg ki nem rúgták. Tegnap ment a csaj az irodába 10-re, átvenni a papírokat, és a páromnak is dolga volt az irodában, de mondta, hogy ő nem a csajjal megy hanem előbb, 8-ra. Együtt aludtunk, be is állítottuk az ébresztőt, majd a párom, amikor felkeltünk készülődni, közölte, hogy ő 10-re megy inkább. Kérdeztem, hogy miért, azt mondta hogy velem tovább alhasson. Mondom nem azért, hogy a lánnyal menj? Erre a válasza egy kerek NEM volt.
Majd felhív 11-kor, hogy ő végzett, de még megvárja a csajt mert beszélni akar vele a munka lezárásával kapcsolatban.
Nekem már itt kezdett furcsa lenni az egész. Főleg azért, mert minden nap kora reggel, este smst kap a barátom, csörög a telefonja, meg már reggel 7-kor írkál valaki neki facebookon, mert rezeg az egész. Nem kérdeztem rá, hogy ki az, ő maga mondja, hogy jajj hát rossz a telefonja és nem is kap smst csak magától olyan hangot ad ki a telefon.
Megnéztem a csajt facebookon, mert bekapcsolt a rossz megérzésem, és egy gyönyörű, de tipikus, magát mutogatni imádó lány, a facebook képeinek felén kint a melle, melltartóban van vagy pedig egy szál body-ban pózol az ágyon.
Amikor megláttam, akkor szorult görcsbe a gyomrom. :D
Lehet, hogy csak túlreagálom, azért kérem a segítségeteket, mert tudom, hogy a féltékenység nagy úr, és van rá esély, hogy csak elborul az agyam. :)
Bokor jelmez... Hát ez jó :D
Kérdező, szerintem ha nem is kavarnak, de a barátod fantáziáját rendesen megpiszkálta ez a lány. Mivel megszűnt a munkaviszonya, akkor nem is fognak találkozni, bár az smsekre továbbra sincs magyarázat. Előbb-utóbb mindig kibuknak a sunyiságok, nem mondom, hogy aggodalmaskodj, de legyél figyelmes.
Ha féltékeny vagy, akkor nem bízol a kapcsolatotokban.
Mondjuk ha az én telómba piszkálnál bele, akkor repülnél mint a győzelmi zászló - még akkor is, ha belepusztulnék a hiányodba!
Nekem ez a rész gyanús:
ő maga mondja, hogy jajj hát rossz a telefonja és nem is kap smst csak magától olyan hangot ad ki a telefon.
Hisz nyilvánvalóan hazudozik. Legalább mondta volna, hogy a haverja irkál. De ha ilye hülyeséget hazudik, akkor le is van buktatva. Valamit titkol.
Pontosan, a 6-os válasz a legjobb, ő mondta meg a tutit.
A volt párocskám mondott ilyen hülyeségeket, hogy azért foltos a nadrágja, mert a pasik így működnek, azért volt idegen tárgy az autóban, mert hát ő azt nem tudja, de mégis tudja, már emlékszik és benyögte, hogy kiesett a zsebebéből, de amúgy nekem hozta (hátsó ülésen volt az a tárgy). Szóval igen, már akkor lebukott, amikor ezt mondta.
Egyértelmű a dolog. És az mindegy, hogy fizikálisan nem csalt még meg vele, rohadt megalázó az ilyen. Meg milyem sutyerák kissrác már, aki egy ilyen lányra bukik.
6-os +1.
Kamuzik a telefonja miatt és emiatt már rég rosz a helyzet.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!