Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom passzív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roxanne7 kérdése:

Mit tegyek ha a párom passzív velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tõletek. Párommal kicsit több, mint 3 éve vagyunk együtt. Szépen lassan kezdett múlni párom lelkesedése. Sokat dolgozik, mert a vendéglátásban van(egyébként én is), emiatt mindig fáradt, kedvetlen és nincs kedve semmihez. Sorozatot néz és a számítógépen játszik egész nap, ha szabadnapos(akkor nem lehet onnan elrángatni) Én is nagyon elfáradok, de még is megkérdezem tõle, hogy lenne kedve sétálni, olyan szép idõ van. A válasz természetesen nem. Ha néha sikerül kimozdítani otthonról, akkor csak beülünk valahova kávézni, ekkor se kapok teljes figyelmet, mert a telefonját gyakran nézegeti. Szexelni havonta 2-3 alkalommal szoktunk, ezt nem tartom normálisak. Párom 26 éves, én 23. Fiatalok vagyunk még, de olyan kevés érzelem van a kapcsolatunkban. Gyakran megemlítem neki hogy vàgyom az ölelésére, arra hogy szeressen egy kicsit. Szerinte én vágyok túl sok figyelemre. Megszokott lepni kisebb dolgokkal,megveszi amit szeretek, de jobban örülnék annak, ha kimutatná mit érez irántam(ha érez egyáltalán valamit), az hogy törõdjön velem sokkal többet ér, a tárgyak nem boldogít annak. A legrosszabb az, hogy miatta költöztem ki külföldre, hogy tervezhessük a jövõnket,de nem foglalkozik velem. Kezdem értelmetlennek tartani ezt, hogy lesz így közös jövönk? Persze féltékenykedni tud. Nagyon szeretem, de nem tudom már mit találjak ki, hogy változzon ez a helyzet. Ha esetleg félrelépnék biztos én lennék a szemét.
2018. júl. 2. 17:48
 1/7 Izabella220 ***** válasza:
Erre jó odafigyelni.Gyakori az ellaposodás a kapcsolatokban.Nálunk is ugyanez volt.Passzív inkább én voltam,mindig fáradt voltam nem sok mindenhez volt kedvem.Mondjuk én 12h ő pedig 8h dolgozott.Mi nyitotta fel a szemem?Kb az h unalmassá váltam a páromnak.És szakításhoz vezetet majdnem.Úgyhogy csapj az asztalra.Megcsalni nem érdemes mert szarul éreznéd magad,ami nem megy azt inkább zárjátok le.Picit jobban adj hangot annak mi is zavar mert így nem fog változni semmi.
2018. júl. 2. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanebben a helyzetben voltam sokáig, nem tudtam a párom kimozdítani sehova, minden jobb volt nélkülem. Ez egészen addig ment, amíg nem kellett külföldre mennem egy üzleti út alkalmából, ahová akkor már be is terveztem egy kis városnézést. Olyan jól éreztem magam az úton, mint vele sosem... Ismerkedtem, barátkoztam, várost néztem, és boldog voltam. Hazatérve megint csak az unalom és a kopottság fogadott

Szakítottam vele. Azóta is boldogabb vagyok, mint vele bármikor. Mert végre azt csinálom, ami felüdít, nem kell rá várnom, hogy ő is benne legyen.

2018. júl. 2. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is vmi hasonló dolog van, mondjuk mi picit idősebbek vagyunk.

Amit mondjuk neked is érdemes lenne látnod, az az, hogy mindenkinek más a szeretetnyelve - neki az ajándékozás az, neked a minőségo együtt töltött idő és az érintés. Nem azt mondom, hogy abba törődj bele, hogy le sem tojik, hanem hogy ANNYIRA valszeg sosem lesz ezekre igénye, mint neked.

Le kellene ülni higgadtan megbeszélni, hogy téged ez zavar, te nem tartod túl nagy igénynek, kezdesz belőle kiábrándulni. És ha így megy tovább, te lehet, hogy lelépsz, mert nem vagy boldog. Akkor ő is elmondhatja azt, ami benned zavar, aztán eldönthetitek, hogy hogyan tovább.

Viszont azt meg nem értem, hogy neked miért előbb jut eszedbe a félrekúrás mint opció, mint a szakítás...

2018. júl. 2. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak azért hoztam fel ezt, mert nem foglalkozik velem, viszont féltékenykedni tud. Nyilván nem akarom megcsalni, de õ ettõl retteg. Szokta mondani, hogy fél attól, hogy megismerek valakit, aki helyesebb vagy csak hasonló az érdeklõdési körünk. Pedig csak foglalkoznia kellene velem.
2018. júl. 2. 20:05
 5/7 Izabella220 ***** válasza:
Azzal hogy még a párod is felhívja a figyelmed mitől fél,kb olyan ez virágnyelvre lefordítva,hogy te túl jó nő vsgy hozzám jön majd egy Huan Miguel és lelépsz vele mert rgy olyan csávó illik hozzád.Hát nibcs túl sok önbizalma.
2018. júl. 3. 20:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát valóban nincs sok.

Beszéltünk már a problémákról, de sokra nem jutottunk.

Ugye én próbálom elhívni ide-oda, ne csak a gép elõtt üljön, amikor épp nem dolgozik. Viszont nem érdekli semmi, amit felhozok. Ajánlottam a biciklizést, sétáljunk vagy menjünk el valahova itt a közelben, sok jó hely van, ahol szórakozhatnánk kicsit,de nincs kedve ezekhez. Szerinte nincs semmi olyan elfoglaltság, amit együtt csinálhatnánk, aminek mind a ketten örülnénk. Pedig ez lenne a lényeg, hogy együtt szerezzünk élményeket. A másik, hogy szólnom kell neki, hogy öleljen vagy pusziljon már meg, legalább akkor, amikor hazaérek,ennél azért több törõdésre vágyom. A válasz erre az volt, hogy én megakarom õt változtatni. Szerintetek nem az a normális, hogy kimutassuk néha az érzéseinket? Nem várom el, hogy minden idejét rámszánja. De jelenleg, annyit foglalkozik velem, hogy este 1 órára odafekszik mellém az ágyban, hogy sorozatot vagy filmet nézzünk.

2018. júl. 17. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
azóta mi lett veletek?
2021. okt. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!