Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalkozóként atestem egy két csalodason, a problémákat haza vittem. Nem voltam figyelmes. A feleségem egyszer csak kijelentette hogy nem tud velem intim kapcsolatba lépni, szex elmaradt, azóta is úgy kell kierőszakolni. Átélt valaki hasonlót?
22 éve élek a feleségemmel, szeretem őt.
két gyerekünk van egészségesek jól tanulnak.
Egy picit azért gondoljon bele mindenki hogy micsoda háború egyedül megteremteni törlesztés nélkül egy családi házat szüleim nincsenek senki nem segített, minden évben nyaralást a családnak és a gyerekeknek iskolát és sporttabort. A feleségem bármit kért megkapta autó ect......
Ezért ő ugyanolyan nagy munkát végzett otthon hiszen össze tartja a családot.
Mi beszélünk sokat most is, minden alkalommal mikor próbálom boncolni az eseményeket azt hallom hogy ő nagyon szeret én is nagyon szeretem. Itt a kérdés a libido csökkenés miatt tettem fel mert nekem hiányzik több neki nem valamiért, és nem vagyok gépies mert amikor együtt vagyunk Ö is élvezi az együtt léttet de csak ha én kezdeményezek és nagyon nagy munkával tudom elérni (így értettem a kierőszakolást)
A feleségemnek én voltam az első 18 évesen köztünk 4 év a kor különbség. Különösen jó lelki kapcsolatban voltunk "vagyunk" az elmúlt évben nagy teher volt rajta mert én óriási szó szerint háborúk árán tudtam talpon maradni, egyedül lett hagyva.
Nem vagyok gyík vagy nem is tudom hogy fogalmazott valaki.
Szerintem nem jó helyen van nálad a fókusz kérdező. Nem értem miért számítana, hogy 18 évesen te voltál neki az első. Ha eddig nem volt ez gond akkor most sem ez a gond, ezzel nem kell foglalkozni. Leírtunk neked néhány tippet, de azokra nem mondtál semmit.
Sajnálom a nehéz időszakodat, de a sajnálatomtól megint csak nem fogsz többet szexelni... Szóval teljes jó szándékkal mondom, hogy ezt a részt is hagyjuk, mert nem célszerű. Próbálj meg a feleséged fejével gondolkodni. Mit kapott meg régen? Mitől volt rád indulva? Mit lehetne ebből visszahozni? Úgy egyáltalán: mit érez ő most? :D Mert nekem jelenleg fogalmam sincs. A te érzéseidről már sokat tudunk, csak azzal nem jutunk előrébb.
Jelenleg azt gondolom hogy hagyom ezt elmenni mert ennyi és kész. 21 évig csodás volt jó volt. Soha nem fogom őt bántani sőt mindig segíteni fogom.
Azt gondolom 6 milliárdan vagyunk jelenleg, nem kellek akkor ennyi.
Találja meg a neki megfelelő embert.
Aki a mai világban pont ráér foglalkozni ezekkel a dolgokkal.
Le is szeretném zárni ezt a kérdéskört, már bánom hogy feltettem.
Nem akarok háborúzni már seholsem. Senki ne is tegye. Legbátrabb dolog az elengedés. Nem akarok veszekedni. ,3án este megírtam ezt teljesen váratlanul 4én kedvesen beszélgetünk, délután mikor haza értem ő kérésére elmentünk vacsorázni majd megfogta a kezemet és nagyon kellemesen telt az este. Tegnap ezt meglovagolva délután sietek haza ugyanezt próbáltam meg összehozni erre azt kaptam hogy ma nincs kedve ect...... én mért nem vagyok tekintettel és egyebek mint egy schizofrén.
Hagytam megittam két sört pedig nem szoktam inni, lefekudtem. Téma lezárva na ettől is kiakadt.
Nem vagyok toleráns és önző vagyok mondta.
Hát akkor az vagyok.
Még szomorú is.
Ennyi
De ba szki, minek tépjük itt a szánkat? Feltetted már egyszer is neki a kérdést, hogy MIÉRT? Leírtam, hogy próbálj meg belelátni a fejébe, próbáld meg kitalálni az OKOKAT. Te most csak a tünetekkel foglalkozol. Ne haragudj, de olyan vagy, mint egy ötéves, aki csak magával van elfoglalva és ha nem kap meg valamit, akkor hisztizik, nem pedig érdeklődik, utánajár. Már korábban is leírtam, hogy a te érzéseidről mindent tudunk, de a feleségedéről nem.
Elárulod miért nem akarod kideríteni mi az oka a feleséged viselkedésének?
Igaza van a feleségednek, önző vagy. Lusta vagy tenni azért, hogy boldog legyen melletted, nem is érdekel. Szerintem semmit se tudsz róla.
Csak az érdekel, hogy neked jobb legyen, minél kisebb befektett energiával, és ha nem kapod meg, inkább eldobsz mindent.
Szerintem is a válás legjobb megoldás. Te már nem szereted a feleséged. Még elég fiatal, hogy találjon valakit, aki szeretni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!