Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 25 éves embernek átlagosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves embernek átlagosan mennyi szexpartnere volt?

Figyelt kérdés
Egy baráti partin szóba került a szex, illetve a szexpartnerek száma is. Nagyon sokan elég alacsony számot mondtak, de ezt lehet azért, mert ott volt a partnerük is. Én megmondtam mennyi, erre elszörnyülködött mindenki, de hát hogy, meg miért? Párommal sosem foglalkoztunk egymás múltjával, azon vagyunk, hogy az a szám ne változzon. De annyian rácsodálkoztak erre, hogy ha a párom megtudná, van esély, hogy szakítsunk?
2018. júl. 1. 22:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor a 10 olyan teljesen rendjénvaló? Így már érthető miért furcsállották a többiek. Férfikènt miért csak 5-10 szerinted az átlag? Ha ez a szám kb. 70-80 közötti, akkor tényleg nem érdemes elmondani a párodnak?
2018. júl. 1. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes elmondani, de ha rákérdez, inkább legyél őszinte. Ha minden más működik, nem emiatt fogtok szétmenni.
2018. júl. 2. 00:18
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem láttam még erről statisztikát, de szerintem ez elég változó. Nyilván egy zárkózottabb, konzervatívabb embernél kiseb ez a szám, mint egy olyan embernél, aki sokkal nyitottabb ilyen téren. Meg van, akinek az 5 már sok, de van, aki meg azt állítja, hogy ez kevés, esetleg belefér.

Nem tudom neked hány szexpartnered volt, de ha jó a kapcsolatotok, akkor nem kéne, hogy ez gondot okozzon vagy szakítson ez miatt veled a párod, akármekkora is ez a szám.

2018. júl. 2. 01:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem pl 3 volt (a jelenlegi páromat is beleszámolva).

Ezt mondom akkor is, ha ott van, meg akkor is, ha nincs.

Nem ismerek olyat, aki velem kb egyidős, és 4-5-nél több partnere lett volna, szerintem ez a normális.

24N

2018. júl. 2. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Magadtól ne nyögd be, de ha rákérdez, joga van hozzá, hogy a valós választ hallja.

2018. júl. 2. 15:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Beszélgettem a párommal erről a kérdésről, szerinte se kell ezzel foglalkozni. Annyit megtudtam, hogy 20 felett 30 alatt volt szexuális kapcsolata. Most jó, és kész.
2018. júl. 2. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért foglalkoztat, hogy mások hány emberrel feküdtek le? :D Ha nektek jó így, akkor örüljetek.
2018. júl. 2. 16:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Egy beszélgetés során szóba került, és én a hetvenvalamennyit tartottam átlagosnak maximum, mivel magamból indulok ki. Ha kicsit szépítem magamat akkor kis jóindulattal átlag aljának lehet mondani. De tényleg éppenhogy.
2018. júl. 2. 16:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem az ÁTLAG ember nem fekszik össze bárkivel (most ezt nem bántásból írom), szerintem az ÁTLAG kapcsolatban fekszik le, plusz esetleg néhány egyéjszakás, ha úgy alakul.

70 mint átlag, te jó ég :'D

2018. júl. 2. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:

A 70 biztos nem átlagos, de a párod is bőven átlag feletti.

Viszont fura h ennyire számon tartod, mert ezt igazából utólag összeszámolni már nem lehet - hacsak nem ismerősöd FB-n mind.

2018. júl. 2. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!