Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl hamar találtam meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hamar találtam meg az igazit, előtte nem tudtam kiélni magam?

Figyelt kérdés

18 évesen az első szerelmem máris a nagy Ő lett. Előtte is volt 1-2 kapcsolatom, viszont senkibe sem tudtam beleszeretni. 18 éves koromra már azt hittem, hogy én nem vagyok képes a szerelemre.

A lényeg, hogy én alapvetően nagyon szeretek bulizni, szórakozni, mikor még szingli voltam sokat eljártam ilyen helyekre. Most már 20 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a párommal és néha azon gondolkodom, hogy nem-e lesz gond később, hogy nem tudtam kiélni magam előtte? Vágynék arra, hogy még bulizzak, több kapcsolatot kipróbáljak, több férfit ( a párommal veszítette el), hogy végre legyen szerelmi csalódásom... Hülyén hangzik, de tényleg szerettem volna az életemben legalább egy viszonzatlan szerelmet, aki miatt sírhatok. :D

Hiányzik a "fiatalságom", hogy meggondolatlan dolgokat csináljak és kitomboljam magam. A páromat imádom, nem hagynám el. Ő nagyon komoly, utálja a piát, a bulizós helyeket, szóval együtt nem szoktunk bulizni. Volt már valaki hasonló helyzetben? Vagy ti mit gondoltok, el fog ez múlni pár év múlva?

Tudom hogy elég nevetséges az egész, mert egy részről nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam az igazira, másrészről meg nem bántam volna, ha mondjuk 20-21 évesen ismerjük meg egymást.

L

2018. júl. 1. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Azt mondod sosem hagynád el ezt nyílván te sem gondolod komolyan. 18 évesen találtad meg a nagy Ő-t hm jah persze. Akkor nem gondolkoznál ilyesmin mert az igazi szerelmeddel lennél elfoglalva. Ennek a kapcsolatnak úgy is vége lesz még egy pár év max. Tizen évesen mindenki azt hiszi az első szerelme az igazi és ilyeneket mond hogy soha nem hagyja el stb stb. Majd utána jön rá hogy hülyeséget beszélt mikor már vége. Te még buliznál szórakoznál ő meg nem. Ez előbb vagy utóbb úgy is ki fog ütközni.
2018. júl. 1. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

"Sosem hagynám el."

Erről csak annyit, ez még tiniszerelem.

A gondolataid is azt sugallják, messze vagy még a komoly szerelemtől, kapcsolattól.

2018. júl. 1. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Hát te gyökér vagy, komolyan mondom. Azt nem akarod, hogy jól agyba-főbe verjenek? Hogy kiraboljanak? Hogy pletykáljanak rólad a munkahelyeden? Ha ezekre nem a válaszod, akkor miért van benned olyan vágy, hogy de jó lenne elhagyottnak lenni?

Tényleg korai volt. Szegény srác, kifogott egy ilyen buta liba lányt. Hagyd el, nem ő a nagy ő, azt se tudod mit jelent ez. Neked tényleg arra van szükséged, hogy párszor eláruljanak és jól megtapossanak, akkor értékelnéd azt, amit most jó dolgodban nem tudsz. Keveset láttál te még az életből, gondolom nem vagy túl nyitott más emberek szenvedésére, tragédiákra. Ha így lenne akkor örülnél, hogy neked nem kellett ezeken átesned, nem pedig keresnéd a "kalandot". Amúgy az a vicc, hogy ez egyáltalán nem életkor kérdése. Ha valaki kellően nyitott és érzékeny lelkű akkor már nagyon fiatalon is felfigyelhet arra, hogy nem ostoba elcsépelt Disney közhely az, hogy a szeretet a legnagyobb érték.

Amúgy sikerült meglepned, ilyen vágyai fiúknak szoktak lenni. Mindig leesik az állam, amikor a lányok átveszik a fiúk ostobaságait.

2018. júl. 1. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, lesz szerelmi bánatod, mert vége lesz ennek a kapcsolatodnak.
2018. júl. 1. 18:13
 15/16 Lana85 válasza:
Mutasd ezt meg neki hogy mit tanàcsolna ő... Akkor lehet jobb képet kapsz. Tedd fel a kérdést merre haladtok?! Tanulok még, dolgoztok.. vannak közös tervezték? Lakàs, házassàg, gyerek... Karrier?! Ezek még korai dolgok persze de ha kicsit se foglalkoztak vele hogy hova tartotok nem lesz közös jövő. én rengeteget buliztam, imàdtam, de mióta a megfelelő ember mellett kelek fel minden nap nem hiànyzik. Más lett az értékrend. De még valóban nagyon fiatal vagy. Közhely de igaz. De az emberek csak a sajàt kàrukon tanulnak. Gondolkozz el mit szeretnél az élettől.
2018. júl. 2. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Evolúció bácsi egyik nagy trükkje, hogy minden felejthető liaisonocskáról azt gondoljuk, míg tart, hogy ez a legszebb, a legtartósabb, a legidőtállóbb szerelem. Aztán fél-két éven belül lebomlanak az érte felelős hormonok, és csak csodálkozunk, hogy mi a fenéért voltunk oda egy semmirekellő alakért?

Nyugi, kérdező! Bőven lesz még időd kiélni magad, mielőtt megtalálod az igazit, illetve mielőtt te magad az igazivá tudsz válni valaki számára.

2018. júl. 8. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!