Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy évek óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy évek óta együtt vagyunk, mégsem csókolózunk már?

Figyelt kérdés
nem csak együtt vagyunk évek óta, de együtt is élünk és már vagy másfél - 2 éve, hogy nem csókolózunk, ami engem egyre jobban zavar. annyira akarom már, hogy megcsókoljon, hogy leteperjen, hogy hosszan csókolózzunk, akár szeretkezés közben, akár csak úgy, de nem. már mondtam ezt neki, de csak meghallgat és megy tovább. mit tegyek? engem zavar. mit lehetne tenni, hogy újra olyan legyen, mint rég? vagy ez normális ennyi év után?
2010. jún. 17. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csókold meg te.
2010. jún. 17. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csókold meg te.
2010. jún. 17. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
hogy lenne normális? mégis hány évesek vagytok? te vagy a lány? milyen gyakran szexeltek?
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
lool :D
 5/10 A kérdező kommentje:
hát ez az. én próbálom őt megcsókolni, akár csak úgy, akár sex közben, de mindig elhúzza magát, hogy ő nem akar, meg ő nem szereti. de egyébként már 6 éve együtt vagyunk, a kapcsolatunk elején ezzel nem volt gond. sexelni kb hetente szoktunk. én nő 27, ő 29.
2010. jún. 17. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy van-e valami baja veled?

Lehet, hogy kezd elmúlni benne az irántad érzett szerelme.

Próbálj valami új, izgalmas dolgot vinni a kapcsolatotokba.

2010. jún. 17. 15:50
 7/10 A kérdező kommentje:
azt mondja szeret. meg nem változott semmi,nem csal meg, nincs lelki baj, semmi ilyen. már próbáltam új dolgot is (nyilvános helyen csinálni, sexi ruci, rámásztam). de sajnos nem jött be egyik sem. már gondoltam rá, hogy a következő az lesz, hogy nyomok neki egy sztriptízt, de azt arra tartogatom, ha megkéri a kezemet egyszer. meghát attól nem akar velem majd csókolózni. milyen tapasztalatok vannak akik már évek óta együtt élnek? nem tudom, hogy ez normális e.
2010. jún. 17. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugger szindróma. Belenyugdíjasadott a kapcsolatba, már elkönyvelte, hogy együtt vagytok, nem kell tepernie, egy biztos pont vagy az életében és ettől lusta lesz. Flörtölj másokkal, akkor talán kapcsolni fog.
2010. jún. 17. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanez a szitu. 5,5 éve vagyunk együtt és 2 éve lakunk együtt. én is várom a tanácsokat
2010. jún. 17. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem hogy rendben van hogy elkényelmesedett, de azért egy csók nem használ el annyi kalóriát nem beszélve róla hogy milyen fincsi, egyszóval én pasi vagyok de nem kényszerből smacizok a párommal, hanem mert jólesik, persze ha az alaphigiéniával baj lenne akkor már más kérdés.
2010. jún. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!