Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék beszélgetni valakivel aki. Lent?
Mármint a távkapcsolat?
Nálam most az van. kb. 170 km, és busszal szoktam járni, mindig bliccelek. Annyit elblicceltem már, hogyha jön egy ellenőr röhögve fizetem ki neki a 7, 14 vagy akár 21 ezer forintot, de még így se érné el azt az összeget amit én eddig elblicceltem. Zavaró kicsit, hogy az utazási árak Magyarországon meglehetősen magasak. Mellesleg így ezt az utat ezer forintból megúszom oda vissza, de ha akarom ezt le tudnám szűkíteni 500 forintra akár, de azért olyan helyre veszek jegyet, ahol biztos sokan szállnak fel vagy le, így egyáltalán nem feltűnő. Így tudunk hetente találkozni 3 napra (legalábbis eddig suli időben, mert ő még csak most lesz végzős, én meg most végeztem). Természetesen nyáron (azaz érettségi után) többet leszünk egymásnál.
mi is távkapcsolatban élünk. Barátnőm Budapesten, én Szegeden. Már lassan 3 éve leszünk együtt.
Sajnos két hetente találkozunk, felváltva megyünk egymáshoz. Ha a suliban szünet van (mert diákok vagyunk), akkor akár hetente találkozunk. 2 hétnél többet nem szoktunk külön tölteni, pedig volt hogy 1 hónapig nem láttuk egymást. Nah az nagyon kínos időszak tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!