Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire fontos hogy valakivel szinte mindig tudjunk beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon szimpatikus pasi,aki többet akar mint barátság, de nagyon ritkán van közös témánk. Igaz, csak msn-en beszélgetünk. (Nagy a távolság, 100 km.) Én úgy gondolom, hogy a beszélgetés az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és tényleg minden témáról beszélhetek neki, és ő is nekem, de alig van olyan hogy tudunk beszélgetni. Nektek is fontos a beszélgetés, vagy én reagálom túl?

(én 18/lány, Ő 20/fiú)

2010. ápr. 27. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
nagyon fontos a beszélgetés,hogy a párkapcsolatban mindent megtudjunk beszélni.ha nincs közös téma,akkor nem illetek össze,nem tudod,hogy épp mi jár a másik fejében.nem működhet.hosszútávon biztosan nem.
2010. ápr. 27. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, én is így gondoltam

köszönöm a gyors választ :)

2010. ápr. 27. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!