Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi miért nem tekint nőként egy 21 éves nőre?
Figyelt kérdés
Majdnem kialakult valami egy férfivel,akivel nagyon jól kijövünk, látom rajta hogy nagyon szimpi vagyok neki.
Szex már van, de amikor felhoztam hogy na mi lenne ha megpróbálnánk komolyabban is,akkor azt mondta; nem tud rám nőként tekinteni, mert még szinte kamasz vagyok.
Ez most komoly???
2018. jún. 29. 22:34
21/28 anonim válasza:
Ostoba hulye piicsa, csoda hogy annyi eszed van hogy ezt a kerdest ki tudtad irni.
23/28 anonim válasza:
Ellentmondást szimatolok férfifronton te leány.
31/f
24/28 anonim válasza:
Azért mert csak szexuális tárgyként tekint rád.Sajna sok ilyen van.Nem gondolják végig a dolgokat, hogy ezzel mit okozhatnak a másiknak.Undorító és önző módon csak magukra , meg a farkukra gondolnak.
25/28 anonim válasza:
Nálunk édesapámmal pont ekkora a korkülönbség
26/28 anonim válasza:
Tényleg vannak ilyen beteg agyú k...ák?!
27/28 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondanom, hogy valszeg csak ennyit akart tőled.Szex és semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!