Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves férfi miért nem tekint nőként egy 21 éves nőre?
Majdnem kialakult valami egy férfivel,akivel nagyon jól kijövünk, látom rajta hogy nagyon szimpi vagyok neki.
Szex már van, de amikor felhoztam hogy na mi lenne ha megpróbálnánk komolyabban is,akkor azt mondta; nem tud rám nőként tekinteni, mert még szinte kamasz vagyok.
Ez most komoly???
Az ember 20 éves és 40 éves kora között rengeteget változik, tapasztal, érik. Ha egy 40 éves ember találkozik egy 20 évessel, a saját 20 éves önmaga ötlik fel benne, és akaratlanul eszébe jut, hogy ő maga mennyi de mennyi mindent nem tudott még 20 évesen. Főleg ha túl van már házasságon, gyerekvállaláson, váláson.
Én még csak 36 vagyok, de ha a 20 éves önmagam elém állna, és elkezdené bizonygatni milyen érett már, csak mosolyogni tudnék rajta. Pedig jó tanuló, komoly lány voltam, akit sose érdekelt a bulizás. Az érettség fokmérője sajnos messze nem ennyi.
N
Azért se tud rád nőként tekinteni, mert szex már van, kapcsolat nincs.
Nem vagyok még 40, de már nekem se természetes ez a szexuális szabadosság. Hidd el, hogy ő is másképp tekint erre, mint te.
Főleg, ha még ez után is lesz szex...
Ebből is látszik, hogy mennyire gyerek vagy még...
Lyukaid vannak, azokat betömheti, de több nem kell. És az külön vicces, hogy a komolyabbal utána próbálkoztál, miután megfeküdtél neki önszántadból. Mégis mit vártál?
Te mit akarsz vele kezdeni 15-20 év múlva??
Teljesen jogos ahogy hozzá áll. Nekem is volt pár kapcsolatom 45-55 éves korom között a te korosztályodhoz hasonlóból. Azért én mindig meg mondtam előre, komoly nem lehet belőle.
Lassan kezdem megérteni a 25 év körüli fiúkat,hogy miért panaszkodik itt mindenki arról,hogy nem talál magának barátnőt,nem jut neki.
A fiatal csajok gyakran próbálkoznak egy korban hozzájuk nem illő pasival vagy egy külföldivel(rengeteg erre irányuló kérdés van itt),mint a saját korosztályukkal.
22 év különbség tényleg sok,gondolom a pasinak jó volt kipróbálni egy fiatal lányt,de nem akarja sokáig húzni vele az idejét,mert ha esetleg még szeretne második családot alapítani,akkor minden évvel csökken rá az esélye.
Annyi esze pedig van,hogy hosszú távon ebből csak problémák lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!