Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jó keserűt, vagy a rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó keserűt, vagy a rossz édeset?

Figyelt kérdés
A pasim még nem vesztette el, és még szerintem egy időre nem is akarja. Én már rég óta nem vagyok szűz,és már kívánom az eggyütt létet. Van egy másik srác aki nagyon elvan szállva magától, q.va jól nézki, úgy mond ilyen tipikus "menő pasi" akire garmadával buknak a csajok,és hát az megy róla, h csak ilyenm kavargatásokban van benne vagy 1-2 hetes kapcsolatokba.Már párx én is kavargattam vele és amire vágyom tőle megkaphatnám, már a csókjától is felizgulok.Nem tudom mit várhatnék tőle,lehetne ebből komoly kapcsolat(volt már hosszabb kapcsolata és ott is a lány rakta ki), mert ilyen pár hetesbe nem szeretnék bele menni.Úgy érzem benne megtaláltam a másik felem,nem valami érzelgős az tény(én az vagyok). A barátnőm beszélt vele, meg kérdezte h mi van veleünk lesz-e komolyabb kapcsolat és ere azt mondta h : Szeretem, érted? jobban nem tom elmondani".Félek adtól, h ha szakítok a barátommal nem lesz semmi komolyabb evvel a srácal köztünk kapcsolat terén, nem akarok két aszék közül a földrre esni. Mit tegyek? Kivel legyek? h kérdezhetem meg azt a "menő srácot" h most akkor akare tőlem valamit, vagy sem?
2008. nov. 1. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi pasid valószínüleg tudja,hogy nem vagy szűz és ez feszélyezheti.Ha szereted,beszéljetek a dologról,először is nyugodt körülményt teremtsetek,nem kell rögtön lerohanni,mert azt hiszi bizonyítania kell,s rosszul fog elsülni.Simogatás,beszélgetés,petting.Ha megfelelő az összhang sikerülni fog.Türelmes legyél,ha szereted, ne játsz Vele,ha inkább a másik felé kacsintasz.A másiknak 1 lennél a sok közül,s tényleg nem éri meg,hacsak nem ennyit akarsz.De akkor búcsút inthetsz a barátodnak.
2008. nov. 1. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azért maradsz a mostani barátoddal, mert nem akarsz pórul járni, de egyébként másfelé kacsingatsz, akkor én azt gondolom, nem kellene erőltetni ezt a kapcsolatot. Ez egy teljesen személyes vélemény, de szerintem ha valaki igazán szeret egy másikat, még csak nem is gondol arra, hogy mással feküdjön le... Ha pedig a másikat szereted, akkor úgy lenne a legbecsületesebb, ha szakítanál a mostani barátoddal, és aztán vagy huppansz, vagy nem. Szerintem még mindig ez a legtisztességesebb megoldás, mert így senki sem ver át senkit...
2008. nov. 1. 09:03
 3/6 A kérdező kommentje:
a mostani barátomat nem igazán szeretem, de avval a másik fiúval valami igazán kölönleges csiklandozást érzek a hasamba:)
2008. nov. 1. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem igazán szereted a mostani barátodat akkor minek jöttél vele össze? Ráadásul ő még szűz. Neki is felkell készülnie h na akkor most megfog történni. Gondolj csak bel. Neked is csak egy jött menttel volt az első aktusod? Gondoom az akkori barátod megvárt amig azt nem mondod oké. Légy vele te is türelemmel, ő valszeg szeret téged, de "fél". Amúgy elég bunkó dolog (már bocsánat) hogy van egy pasid és mással flörtölgetsz, ráadásul csókolózol. Ha meg nem szereted a barátod mond meg neki és ne hülyítsd szegényt! Ennyi
2008. nov. 1. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nah...személyes vélemény:

A barátod szűz.Szexre vágysz,de ő nem adja meg.Nem szereted,mégis vele vagy,csak azért,hogy legyen valakid.Szegény srác lehet,hogy fülig beléd van zúgva,miközben te áradozol itt a "menő" pasidról,aki valószínűleg minden kiszemelt leányzónak beadja a "Szeretlek" dumát.Mi értelme van a mostani barátoddal lenni,hmm ? Próbálkozz be a másik srácnál,valószínűleg nem fogja visszautasítani az ajánlatod,legalább egy estére megvan a lyuk-már bocsánat.

És személy szerint utálom az ilyen lányokat,mert valószínűleg neked is jól esne az egodnak,hogy lefekszel egy menő pasival,de utána meg ne csodálkozz ha aztmondja,hogy "Már nem szeretlek" vagy "Nincs meg az a tűz" vagy hasonlók :D

Tudod...remélem megszívod :DDDD

2008. nov. 1. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Tudod régen ugyanebben a cipőben voltam én is, csak a másik oldalon. A borzasztóan szerelmes, félénk, gátlásos szűz srác voltam, aki nem mert lefeküdni a már nem szűz barátnőjével, mert félt, hogy felsül, hogy kicsi, hogy béna lesz, stb...

Máig bánom.

A lány akkor egy ilyen nagyon menő csávóval koccolt is, aztán a srác dobta, és akkor jó voltam neki megint. Persze én visszafogadtam, hiszen szerettem, de még jobban elbátortalanodtam. Aztán jött megint egy srác és én megint lapátra kerültem. Iszonyú volt, brutálisan összetörtem. 1 évig szenvedtem, aztán jött egy lány és kigyógyított.

Ha semmit nem érzel iránta, legyen annyi gerinced, hogy elküldöd, és csak utánna kavarsz menő-manóval. Így is fájni fog neki, de talán nem pusztul bele.

Ha viszont egy kicsit is el tudnád vele képzelni a dolgot, akkor vedd a kezedbe a gyeplőt, itasd le vagy beszéld meg vele, vagy csak egyszerűen csábítsd el annyira, hogy ne tudjon ellentmondani, erőszakold meg, ha máshogy nem megy. És utána mond azt neki, hogy jó volt. Adsz neki egy kis önbizalmat, utána szárnyalni fog, és az neked is jó lesz!

2008. nov. 1. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!