Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó keserűt, vagy a rossz édeset?
Nah...személyes vélemény:
A barátod szűz.Szexre vágysz,de ő nem adja meg.Nem szereted,mégis vele vagy,csak azért,hogy legyen valakid.Szegény srác lehet,hogy fülig beléd van zúgva,miközben te áradozol itt a "menő" pasidról,aki valószínűleg minden kiszemelt leányzónak beadja a "Szeretlek" dumát.Mi értelme van a mostani barátoddal lenni,hmm ? Próbálkozz be a másik srácnál,valószínűleg nem fogja visszautasítani az ajánlatod,legalább egy estére megvan a lyuk-már bocsánat.
És személy szerint utálom az ilyen lányokat,mert valószínűleg neked is jól esne az egodnak,hogy lefekszel egy menő pasival,de utána meg ne csodálkozz ha aztmondja,hogy "Már nem szeretlek" vagy "Nincs meg az a tűz" vagy hasonlók :D
Tudod...remélem megszívod :DDDD
Tudod régen ugyanebben a cipőben voltam én is, csak a másik oldalon. A borzasztóan szerelmes, félénk, gátlásos szűz srác voltam, aki nem mert lefeküdni a már nem szűz barátnőjével, mert félt, hogy felsül, hogy kicsi, hogy béna lesz, stb...
Máig bánom.
A lány akkor egy ilyen nagyon menő csávóval koccolt is, aztán a srác dobta, és akkor jó voltam neki megint. Persze én visszafogadtam, hiszen szerettem, de még jobban elbátortalanodtam. Aztán jött megint egy srác és én megint lapátra kerültem. Iszonyú volt, brutálisan összetörtem. 1 évig szenvedtem, aztán jött egy lány és kigyógyított.
Ha semmit nem érzel iránta, legyen annyi gerinced, hogy elküldöd, és csak utánna kavarsz menő-manóval. Így is fájni fog neki, de talán nem pusztul bele.
Ha viszont egy kicsit is el tudnád vele képzelni a dolgot, akkor vedd a kezedbe a gyeplőt, itasd le vagy beszéld meg vele, vagy csak egyszerűen csábítsd el annyira, hogy ne tudjon ellentmondani, erőszakold meg, ha máshogy nem megy. És utána mond azt neki, hogy jó volt. Adsz neki egy kis önbizalmat, utána szárnyalni fog, és az neked is jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!