Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nikii bla bla kérdése:
Ezek után megbízzak benne?!
Figyelt kérdés
Párommal nemrég vagyunk együtt (másfél hónap lassan) de már most egy olyan dologba botlottam ami fájó pont számomra. Konkértan abba, hogy mikor nézegettem a telefonját találtam közös képeket róla az exével, illetve házilag készített "olyan" videókat... Végig néztem és majdnem rosszul lettem... Végig hallottam, ahogy odavannak egymásért, nyögnek és élvezik a dolgot. Elég szenvedélyesen csinálták... Mi eddig még csak egyszer voltunk együtt, de nem éreztem szenvedélyt, csak vadul megb*szott szó szerint. Most nagyon felvagyok kavarodva, undorodom tőle.. Azért is fáj mert mindig bizonygatta hogy nyugodtan nézzek bele a telefonjába. Erre most tessék... Szereti még az exét szerintetek? Csak arra kellek neki igaz? Túl szép is lenne vele egy komoly kapcsolat, jó pasi...
Szóvá tettem neki... Azt mondta, hogy nem is tudta, hogy megvannak meg neki ezek a felvételek/kepek. Azzal magyarázta hogy ez egy régi memoriakartya és most tudja újra használni telefonba mert eladta a régi telefonjat ami iphone volt és az nem bővíthető. Most ujra androidos teloja van és most tette vissza bele a zenék miatt. Azt is mondta, hogy én is torolhettem volna nyugodtan meg buta vagyok amiért azt hiszem hogy még érez valamit exe irant.:) Már nem is egy városban laknak mert párom eljött ide dolgozni és így ismerkedtünk meg. Természetesen törölt mindent. Nem csinált nagy ügyet belőle... A szexet is mondtam neki, és azért volt egy állat gyakorlatilag mert utoljára 2 eve volt nővel és engem pedig már nagy kívánt. Jó azt beismerem hogy eléggé húztuk egymás agyát és már kellett az egymasnak eses de azért ez akkor is durva volt.:) Oda fog figyelni erre is. Megnyugtatott mert normálisan felnottként meg tudtuk ezeket beszélni de valamit csak nem ugy érzek. Lehet még mindig a látottak hatása alatt vagyok és idő kell...:/
2018. jún. 25. 11:37
12/16 A kérdező kommentje:
Ja koszonom mindenkinek a válaszokat és a privát üzeneteket!:) (bocs a helyesírási hibákért, siettem)
2018. jún. 25. 11:43
13/16 anonim válasza:
Akkor megoldódott, idővel biztos jobb lesz akkor :) persze neked más volt a reakció, mint ami nekem annó (9es vagyok)
Örülök, hogy normálisan meg tudtátok beszélni, minden jót nektek
2018. jún. 25. 12:50
14/16 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki igen. Ma is bújt a kis drágám...:) Remélem mostmár minden rendben. Végül is megbeszéltuk a dolgokat. Gondolom csak idő kell hogy elfelejtsem amit láttam...:S Sajnálom ami veled történt. Ha gondolod privátban megirhatod!:)
2018. jún. 25. 13:13
15/16 anonim válasza:
Végre valaki leirta h mi törtent a féltett kérdés után.. Örülök h sikerült tisztázni a dolgot :)
2018. jún. 25. 15:28
16/16 A kérdező kommentje:
Ennyi a minimum a segítségetek után! :) Én is örülök! Megegyszer köszönöm mindenkinek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!