Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet túlélni ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túlélni ha már nem akar engem?

Figyelt kérdés
Ha már nem hiv keres de ha én keresem még szoktunk találkozni, én iszonyúan szerelmes vagyok de szerintem ő már pattintana, nagyon félek hogy elveszítem ezért nem is hozom szóba hogy ő miért nem keres de ez az jelenti hogy nem akar már engem igaz? Ezt már nagyjából felfogtam csak annyira fáj mindig csak sirok hogy lehet ezen túllépni?
2018. jún. 24. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
mennyi idosek vagytok?
2018. jún. 30. 00:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Én 28 ő 32
2018. jún. 30. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Mikor találkoztatok utoljára?
2018. jún. 30. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Kb. 2 hete voltunk úgy együtt amúgy 1 hete de akkor csak fel órára ez a hét húzós volt neki.
2018. jún. 30. 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:

És messze laktok egymástól? Mert ez nagyon ritka...

Tudod mindenkinek arra van ideje amire akar szakitani...minden más csak kifogás.

2018. jún. 30. 14:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Budapest kb fél óra kocsival..tudom hogy kevés ..ma írtam neki , visszaküldött egy smile-t..na ez aztán kommunikáció.
2018. jún. 30. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező sajnálom, de felesleges ezt erőltetni, csak magadat kínzod ezzel. Tök latszik, hogy nem akar kommunikálni veled. Abban se vagyok biztos, hogy tényleg munka miatt ilyen elfoglalt.
2018. jún. 30. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet azóta?
2018. júl. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!