Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a pasitok társkeresőzne, de azt nem szeretné, ha ti is ezt tennétek?

Figyelt kérdés

A pasim társkeresőzik, több oldalon is. Miután megtudtam, persze megkérdeztem a miértjét, azt mondjak hogy mivel ő a szabadidejében folyton velem van, a munkája pedig olyan, hogy abszolút nem találkozik emberekkel, ezért kell neki valami külső inger, de csak vizuálisan érdkelik ott a nők és ez olyan mintha az utcán megnézne egyet, kettőt és ennyi ez részéről. Mondtam neki, hogy oké, de akkor mit szólna, ha én is ezt tenném? Nem szeretné, mert hogy az enyém ismserkedési szándék lenne, de az övé nem. Azt is mondja, hogy a házas barátja használja az egyik regisztrációját.. De nekem ez nem tetszik! Mit tegyek? Már 1 hónapja tudom, nem b****om miatta de rossz ez nekem

23 vagyok, ő 29

2018. jún. 23. 14:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét
2018. jún. 23. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!