Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok egy ilyet a párotoknak?
Megcsalásnak számítana,ha valakit szájon puszilok? Nem nyelves csók. Csak egy gyors szájra puszi és az is vicc volt. Fordított esetben is lett volna alkalom a barátomnak, de ő tartózkodott,mert szerintem kicsit zavarba jött, vagy félt a reakciómtól,pedig mondtam,hogy nem kell. Felelsz vagy merszet játszottunk a barátainkkal tegnap előtt. És a barátom akkor nem, csak most mondta,hogy mennyire rosszul érzi magát,meg hogy megcsaltam őt. Nem értem, túl dramatizálta, de sajnálom. Ha tudtam volna,hogy ennyire más lát ebbe bele akkor nem is játszunk ilyeneket. Ti is megcsalásnak tartanátok? Ez megbocsájthatatlan? Nem tudom most mi lesz, szerintem nem szakítana velem, de azt mondta még kicsit emésztenie kell ezt később beszélhetünk róla.
L/23
Szerintem nem kellett volna feltenned a kerdest ha nem tudod elfogadni a normalis ertek renddel biro emberek velemenyet.
Ha a pasidat is zavarja valoszinuleg o is inkabb a "kisajatitast" valasztja.
Neked ha ez belefert akkor az is beleferne hogy a szo szoros ertelmeben is megcsald?
Ez egy imp jatek, felnotteknek valo tarsas. Nem en talaltam ki. De nem ez a lenyeg amugy.
Masreszt felesleges kombinalni, mivel nem irtam es nem is tennek semmi olyat ami szamomra megcsalas. Igazi nyelves csokot biztos hogy nem toltam le volna senkivel sem, de meg lannyal sem,mert tul intim. De egy szajra puszi szamomra nem az es azt gondoltam ilyen a baratomnak sem az meg akkor o is csak mosolygott stb.
Megalazasrol meg szo sem volt. Mindenki nevetett egy jot es ment tovabb a jatek.
@16: Az oldalon elég sokan szeretnek össze-vissza kombinálni és olyat is belelátni a helyzetbe, ami nincs.
A megcsalás szerintem eredendően nem merül, nem merült fel benned, az viszont biztos, hogy nem mérted, nem mértétek fel kellőképpen a játékot és annak következményeit. Ha ez a játék felnőtteknek szól és erotikus feladatok is vannak benne, akkor gondolom feltételezi a készítő, hogy akik játszanak, vannak olyan viszonyban (egymáshoz képest és a párkapcsolatukban egyaránt), hogy a játékban előforduló feladatok nem kezdik ki az egymás közötti és párkapcsolaton belüli viszonyaikat, de legalábbis ha necces a helyzet, valaki úgyis kifarol.
Hibáztál, mert nem mérted fel eléggé, hogy hol vannak a párkapcsolatotok határai. Továbbra is hangsúlyozom: próbáljátok megbeszélni és feloldani a dolgot, mert rá fog menni a kapcsolatotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!