Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezzem a pasit? Kicsit hosszú a story. :S
Sziasztok.
pár évvel ezelőtt volt egy pasim akivel 2,5 év alatt 13szor jöttünk össze, szakitottunk.
Egyik éjjel vele álmodtam, olyan dolgokat mondtam neki mintha akkoris együttlennénk, pedig már 2éve nem vagyok vele még csak beszélőviszonyban sem,pedig egy faluban lakunk.
Ő volt számomra a nagy Ő :) Viszont most van neki barátnője......................... UFfff :S
Nem vészes a dolog, mert az utolsó járásnál már nem szerettem annyira..
Büszkeségből szakitottam vele vagy valami olyasmiből.
Volt egy srác aki nyomult rám,aztán összebalhéztak ezzel a sráccal,de látszott hogy a pasim tart tőle. Én ilyenkor kint voltam németben. Ezek a dolgok msnen történtek.
Ezután az msnes balhé után eltelt egy nap és bejelentette a pasim hogy szerinte ez igy nem is járás..(ezt kb akkor mondta amikor kb az első hetemet töltöttem németben,viszont összesen 3hetet voltam kint) mégegy nap múlva benyögte a pasim hogy beszélgetett egy lánnyal, azt hitte hogy vele jobb lesz, de mégsem. Szakitottam vele.
Két nap múlva gondolkodtam a dolgokon és rájöttem hogy a pasim azért talált ki ilyet (mert rákérdeztem a haverjainál is hogy tudnak-e ilyenről és aszonták h nem de azt biztos h mondta volna a haverjainak) és rájöttem hogy ezt csajos dolgot azért találta ki hogy én dobjam őt, nehogy "ráuszitsam" a másik pasit. :S
Most nem tudom mit érzek. Fél éve a discoban az utánalévő pasimnak mondogatta hogy milyen jó is volt együtt, és hogy az utolsó járásnál nagyon szeretett.Persze be volt rúgva, józanul nem mondana ilyeneket, hiszen nem érzelgős. Na most akkor mi is van??? Abszolút felejtsem el vagy érdemes még próbálkozni? Aki ismer minket, azok mind tudják hogy mi ilyen álompár szerűségek vagyunk/voltunk.
Tapasztalatból mondom hogy nincs értelme már tovább bajlódni ezzel. Én is azthittem az akkori kapcsolatomra hogy álompár voltunk :) De talán mégsem.. :)
Mi is sokszor szakítottunk de valahogy mégis újra és újra összejöttünk. A mai napig nem bírtam kiverni őt a fejemből de tudom.. már nem lenne értelme folytatni. Megváltozott minden.. ő is és énis. Akkor jóvolt de már nem lenne a régi. És tudodha már egyszer vége lett annak oka volt.. a felmelegített leves már nemolyan mint a friss;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!