Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így viselkedni? Csak szerintem nem így kéne?
Sajnos igazuk van, azoknak, akik azt írják, hogy mindenki annyinak tart, amennyire te saját magad.
Engem sem sokan szeretnek, mert nincs semmi önbecsülésem, nem szeretem magam és az esetek többségében félelemből nem védem meg magam. A megcsalást is elnéztem, mert belém lett beszélve, hogy az nem úgy volt, miattam van, stb. Hiába vagyok kedves, odaadó, segítőkész, áttaposnak rajtam.
Ezt teszi veled a barátod, mert nem dobtad ki azonnal, amint nem segített. Milyen ember az ilyen? Én még az utcán is segítettem párszor az embereknek, akik rosszul voltak, nemhogy a páromnak, akit szeretek. Undorító.
És ha vele maradsz, megérdemled.
Neked hol az önbecsülésed, kérdező?
Komolyan érdekelne, mert a soraidból azt látom, hogy simán zokszó nélkül tűröd, hogy leszarjanak, és amilyen hülye vagy - elnézést - vele maradsz.
A barátod magasról tesz rád, a lényeg, hogy jól szpd le, meg megdughasson és legyen főtt kaja-tisztaság, aztán helló.
Számára egy cseléd vagy, semmi más - ez egy dolog, de TE miért mész ebbe bele?
Miért nem tudod kirakni a büdös fenébe, mint más, értelmes nő tenné?
Ne siránkozz, hanem költözz el tőle a fenébe - vagy ne, de akkor pláne ne sírj, mert te vagy ilyen tuskóval, nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!