Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja nektek egy srác, hogy az egyik fele szabad akar lenni, a másik meg velem, akkor van értelme a szünetnek vagy már csak időhúzás?
Tudod, minket, férfiakat általában NAGYON idegesít, ha egy nő ránk tapad, 24/7 -ben azon agyal, mi lehet velünk, miért nem hívjuk fel, és ha felhívjuk, melyik szót miért mondtuk, és közben mire gondolhattunk. A fullasztó nők menekülésre késztetnek minket. Lehet, hogy te is túlzottan rászívtad magad a fiúra, és ez sok volt neki, de nem akar még szakítani, csak a ráhatásod nélkül mérlegelni, bírni fogja-e ezt így.
41F
13 -as voltam. Az a gond, hogy néha még a tudat is zavaró, hogy állandóan rajtam függ a nő minden gondolata, ha egy baráti társaságban is érzem a feszült várakoztását a távolban, a kínlódó izgalmat és a fájdalomküszöbig menően furdaló kíváncsiságot, mit csinálok épp, mikor megyek végre haza, meddig kell még várnia rám. Azért mondom, mert eddig én is majdnem mindig ilyen lányokat fogtam ki, és épp ez a viselkedésük okozta a kapcsolatunk végét. Ezért is szeretem jobban a macskákat, mint a kutyákat. A kutyák lógnak a gazdán, a macskáknak megvan a saját belső világuk, aminek a gazda csak egy kis szelete.
Ha vannak saját programjaid, hobbijaid, barátaid, és bármi, amihez nem kell a fiú, nem érzi szükségét majd, hogy meneküljön előled a szabadságba, mert veled együtt is szabaddá válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!