Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek erről mi a véleményetek - bújós kép az exxel még 1 év után is?
Figyelt kérdés
Nektek mi arról a véleményetek, ha... együtt vagytok valakivel már több mint 1 éve, és neki a Facebookján több olyan képe is fent van az exéről, amin össze vannak bújva, szájra puszit/csókot adnak egymásnak. Nem felejtette el levenni, napi szinten Facebookozik. De amúgy ragaszkodik nagyon hozzátok meg szeret. Zavarna titeket? Vagy normális? Mi a véleményetek?2018. jún. 18. 23:03
1/17 anonim válasza:
igen zavarna és szólnék neki hogy vegye le.
2/17 anonim válasza:
Én nőként kiakadnék. Nem kicsit, de nagyon. Én se hagyok fent exekkel képeket, ő se tegyen így. A frász is kiverne, ha azt látnám a galériájában, hogy ott szeretgetik egymást valami másik nővel. E téren nagyon intoleráns vagyok.
3/17 A kérdező kommentje:
Vajon miért nem törli ezeket a képeket?
2018. jún. 18. 23:14
4/17 anonim válasza:
Párszor szólnék neki maximum, de igazából saját magától kellene elgondolnia, hogy levegye. Ha többszöri kérésre sem reagál, szakítanék vele. Az ex nem véletlenül ex, nincs helye a múltnak a jelenben, főleg nem ilyen formában.
6/17 anonim válasza:
Okkal nem szedi le a képeket. Gondolkozz szerinted miért? Aki a múltba vissza kacsint az nincs toppon a jelenben.. én vagy le kiabálnám hogy mit képzel magáról, vagy fel töltenék én is egy exes képet már csak azért is hogy érezze át milyen jó érzés fordított szituban.
7/17 anonim válasza:
Igencsak zavarna, pedig nem vagyok egy facebook függő
8/17 anonim válasza:
Én egyből töröltem mindent a volt férjről.. Lehet itt még vágy,parázs,v veled nem igazán jo a dolog,sajnálom,mert tudom fáj az igazság,nekem is Fájt. De normális kapcsolatban az exes képeket törlöm,és ez igenis zavaro és elvárás nélkül kéne tennie,de vmiért nem teszi..
9/17 anonim válasza:
Ilyen formában zavarna akárkit.
31/f
10/17 anonim válasza:
A multja
Miert zavarna ?
Hal istennek nem a facen elem az eletem nem is nezegetem sem a sajatom se a partneremet.
A multja valakinek nem szunik meg csak mert uj partnere van. !!! Hozza tartozik. Benne el, az altal valt azza aki most.
Miert akarod torolni ? Amugy nem az szamit mi van ott hanem az amit erez feled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!