Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk az ilyen helyzeteket is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk az ilyen helyzeteket is szeretitek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor nem csináltok mást a barátnőddel , csak fekszetek az ágyon, simogatjátok, puszilgatjátok egymást...csak szorosan egymáshoz bújtok :)
2010. jún. 16. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Imádom... szex után ideális időtöltés, ha a nő megérdemli. Mindig tudtam, hogy túl romantikus vagyok.

25/F

2010. jún. 16. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, lányként írok. Mi a barátommal sokszor csináljuk ezt. Én nagyon örülök neki, az előző barátom egy tapló volt. És ami a legjobb, hogy szinte mindig ő húz oda magához, és szorosan megölel. Sokat szoktunk így beszélgetni (néha el is alszunk). Szóval szerintem ő szereti. :)
2010. jún. 16. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:

"Persze.

Aztán amikor a csaj távozott, akkor utána recskaparty...eszményi, mondhatom...

"

Leggyakrabban ez a helyzet...

De néha-néha bizony mi is igénylünk ilyen romantikus dolgokat (:

f/16

2010. jún. 16. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Én szeretem.

Vicces vagy kérdező:D,az első elmondja a véleményét amire te voltál kíváncsi,erre meg..xd

2010. jún. 16. 23:03
 15/16 A kérdező kommentje:

öhh ja ... xD néha nem bírom ki és muszáj leszólni az ilyeneket :D pedig megfogadtam magamnak hogy mindenki véleményét tiszteletben tartom de van mikor nem bírok magammal :D

amúgy többieknek köszi a választ ;)

2010. jún. 17. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:
hát személy szerint nagyon bírom az ilyesmit.
2010. jún. 17. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!